Forumlardan ve sitelerden herkese ulaşmak ve anlık protestolardan bilgi vermek imkansız. Coğu siteler protestomuzun GB satışlarını etkilemesi sebebi ile zaten benim yazılarımı kaldırıyor ve beni banlıyorlar. Bu sebeple forumlarda herkese her serverdeki playerlere ulaşmak zor oluyor. Herkesin aynı anda yazılanları goreceği istediği zaman bilgi alıp adam gibi bilgi paylaşabileceği bir ortam oluşturmanın toplu hareketin ilk adımı olacağını duşunduk. İlk once olabildiğince cok kişiyi toplayarak hem forumdaki yazı kirliliğini hemde cıkar ilişkili bilgileri pasifize etmeyi duşunuyoruz. Belirli bir sayıya ulaştıktan sonra toplu hareket ederek (Topluca oyuna girmeme, Topluca ticket, vb. ) daha guclu ve etkili olmayı hedefliyoruz. Bunun icin her serverden olabildiğince cok knight oynayan arkadaşla iletişime gecmemiz gerekli bu konuda sizlerdende yardım bekliyoruz. Knight son zamanlarda dikkatinizi cektiği gibi server player sayılarını duşurmuş durumdadır. Dikkat ederseniz artık her saatte girilen serverler şimdi dolu gorunmekte ve girmek icin pre istemektedir. Bunlar knight ın duştuğu durumun acılımıdır. insanların premium alması icin ellerinden geleni yapıcaklar sakın bu basit oyunlarla sizi kandırmalarına izin vermeyiniz. H.f. vb programları durdurmadığı surece NO PRE NO GB NO CASH diyoruz. http: //www .facebook.com/group.php?gid=113806405307674&ref=mf#!/group.php?gid=113806405307674&ref=mf (linki duzeltirseniz sevinirim)
Face'te arama butonuna itfaiyeci034 yazdığınızda grup cıkmaktadır. Grubumuzun ismi No Premium, No Cash, No GB. #itfaiyeci034# tur.
Taklitlerimiz cıkar amaclıdır lutfen taklitlerle değil gerceklerle ilgilenelim. (Konuyu diğer serverlerdada acalım bir olalım birlik olalım gun birlik olma gunudur.)
#itfaiyeci034#
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- No PRE NO CASH NO GB icin Facebook Grubunda toplanıyoruz. #itfaiyeci034#