İnşallah yanlış yere Acmamışdır Konuyu Ama Bilemedim nereye Acıcağımı nese Artık sağlık olsun.. ewet başlıyorum arkadaşlar umarım beğenirsiniz... 1=Archerlar icin; Arrow Showerla Samma Keserken Arrowun Bite İnşallah... Shadow Hunterlar Geri Tepsinnn Emiii.. Koxp Kullanırken Bidaha Kullanama İnşallah.. Elinde Rebirt +2 İB ile hava Yaparken Kıcında Patlıya İnşallahhh... ( Silinir İnşallah..) Ustundeki Chitin Shelleri Dupe Niyetine Silerler İnşallahhhh.. ( Aklıma Bu Kadar geldi Archerla İlgili ) 2= Warriorlar İcin O Raptor İnşallah Silinirde Gorurum Ben Seni.. o Vurduğun DM ye bidaha vurama İnşallah.... Drop Duşuruecem Diye Bos Keseme İnşallah Başkaları Kessin Taktığın İN( İron Necklace) Kıcında Patlıya İnşallah Dupe itemlerin 1 sn ye bile durmaz inşallah... Czde işkence Cekersin İnşallah... 3=Mageler İcin o Tuttuğun Elixir Bişey Olsun Sana İnşallah... Dupe Niyetine Silinir İtemlerin İnşallah... Attığın Super Nova,Frost nova Geri Donup Kıcında Patlasın inşallaahh... Eziqlere Kestirtediğin Yaratıklar Toptan Sana Bİşi olsun inşallaaah... czde np kasama İnşallaaaahhh...... 4= Priestler icin Warriorla Beraber BOss Keserken Mana Potun Bter İnşallahhh... Judgement İcinde Patlasın İnşallahhh... Attığın Healler Bi Gun hic Gitmeye Yarabbiii o Attığın partyi Bufflar Gene Sende Patlasın inşallah... (battle priestler icin ) Tuttuğun hell Breaker Czde Kaybolur İnşallah... Attığın maliceler geri Doner İnşallaaah... 5=Assasianlar İcin Vurduğun Kombolar Yuzunden Banlanasın inşallahh... o Spikelar Monte Olsun İnşallaaaah... Kullandığın Rebirth Shardlar Siline İnşallah... %10 lar %5 ler sana girsin inşallaaah Bunlarda Knightın Geneline Senin Gibi oyunu Hacklesinler İnşallaaah... Yaptığın Butun Updateler Geri Done İnşallaaah ( Aklıma Başka Bişey Gelmedi Gelirse Yazarım..... ) Umarım Daha Once verilmemiştir ki Sanmıyorum Verildiğini
EMEĞE SAYGI PLSS EN AZINDAN Bİ YORUM YAZIN R3P ONEMLİ DEĞİL!!!