İşte...60 Lwl oyuncu pusat şarkısı :D Girin gulun...
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- İşte...60 Lwl oyuncu pusat şarkısı :D Girin gulun...
-
02-10-2019, 18:42:04Citinler demirden olur Car icin kurban olur Benim dagger sana sevdam Sevdam sana citin olur citin olur citin olur citin olur... Manese giden yol Bu cile kutsal Ronarktan manese gider bir carım Lycan dan yediği tokatlara inat Duşme kalk hadi usanma carım Topla potlarını zırhın olsun Cleaver almak icin kalk ve doğrul Potlarla yoğrul Coinci oğlu Hasmına 100 vursun budur doğru Vardırkahraman parti her yerde Carımında şohreti her dilde Gelir potunu alır coinlerle Kacarım yok 60 Lwl sen 60 lar şaşkın olur Bulcan lara tek vurur Benim citin sana Full Plate Full Plate sana citin olur citin olur citin olur citin olur... Dagger olur bak bir carımda Oklar ucar Iron Bowlarda Dillere destan bir Mirage gelir Dikkat kanka burasıda manes Kutsalıdır Skillerim geldi cattı Beklediğim raptor Bulcan dan cıktı Herkesin kalbinde bir carı saklıdır Mirage katleder uruk hai yandı Zırh olan citin bize duşmanı ağlar Manesten cıka gelir yureğimi bağlar Her carı ezik goren ağlar Yatmaya dayanamaz 1 Lwl carlar Dağlar başı pus olur Etekleri kan olur Benim raptor bulcan dostu Bulcan dostu citin olur citin olur citin olur citin olur..... +rep please __________________