of of of
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
-
02-10-2019, 18:41:13ya ne zaman item bastiysam hepyandi itemlerim oldu param oldu +8 md denedim olmadı hic +8olmadı 13tane md +7 denedim ezik eşyalar kac kere +7 chitinlerle +8 hepsi yandı hic 1tane bile cıkmadı durmadan gb alıyodum basıyodum olmadı olmadı sonunda silkroada gectim mutluyum 72-80 itemleri falan canavarlardan cıkıyo sos lar binde bir cıkıyo 80silahları canavarlardan duşuyo 80lwl olunca falan lwl ine gore item cıkıyo knight a 1milyarı gecik para yatırdım ama huzuru silkroadda buldum 1tane +8 bile geciremedim bole bişe yoq ya bitane +8 fp gecti 3yıldır oynuyorum bitane +8 item basamadım millet +9 chitinlerle gezerken +8 e basamıyorum sonunda bastım kufuru 10000gb almışımdır kac yıldan beri oynuyorum +8 md deil +8 chitin bile basamadım bole bişe yoq ya sonunda bıraktım sizde bırakın artık herkesde +9 cleverler +9shardlar var nası basıyolar of of hala oynamak istiyorum ama 3aydır oynamıyorum olmuyo ******* sattığım oyunu +8 cleverli adam kesiyo +7 shardlı asasımla 59 lwl chitin +7 set dex9 set adam clever +8 md +7 lerle kesiyo beni oynamıyıda cok iyi biliyorum olmuyo olmuyo olmuyo sonunda bıraktım yani sroda 38lwl im şuan kasıyorum rahatım __________________