Merhaba Arkadaslar Tuhaf bir sorunum var acil yardımınız gerekli 2005 yılında KO ya uye oldum mykola ( asrın hatasını burda yaptım ) tabi game first yoktu o zamanlar 3 tane gizli soru ve cevap yazdım aradan yıllarca gecti arada bir item kilitleme sifremi degisemmde hep tek soru cıktı karsıma en sevdiginiz bilgisayar oyunu tabi zamanla diger 2 soruyu unuttum 5 yıl gecti aradan şimdide ticket acmak mykoldan kalktı Sadece Gamegirstte ticket acilabiliyor mykola girip yonlendirme kodu istedigim zamanda hic kullanmadıgım gizli soru karsıma cıkıyor :S hesabi g1 yapamıyorum dolayisi ile tickette aacamıyorum :=) Ben G1 e nasıl uye olcam ( yonlendirme kodu isteyince billmedigim soruyu soruyor surekli binlerce kez denedim aynı soru sabit bildiklerimi sormuyor tickette acamıyorum yardım icin farklı hesaplardan attım ilgisizler Kendi hesabımdan ticket acamıyorum, G1 uyesi olmadıgım icin mykolda ticket kalktı yolendirme koduda alamıyorum konu hakkında fikri olan yardımcı olsun 3 tane gizli sorumdan 1ni bilmiyorum oda surekli yonlendirme kodu nu isterken karsıma cıkıyor bu gune kadar hic ihtiyac yoktu __________________