Yabancılar hakkında atıp tutan playerler (+repli)
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yabancılar hakkında atıp tutan playerler (+repli)
-
02-10-2019, 18:38:07gecen bir cosper zorlukla tyon keserken yanına yaklaştım ve sw istedim. adam afk'ydı tabi. bekledim, bekledim ve trade attım. son anda geri geldi ve tradeyi kapattı. kufur etmeye başladı. ingilizce anlamadığımı soyledim ve devam ettim. townda gordum adamı yarım saat sonra. gittim yanına oturdum. bu sırada ordan gecen bir warriorla benim hakkımda konuşmaya başladı. yok esas yabancılar banlanmalıymış, kanları bozukmuş, falanmış felanmış. sonra devam etti konuşmaya. ben ona ingilizce birşeyler yazdım. adam tek kelime ingilizce bilmiyordu ve anlamadı benim dediğimi. oyuna bir sure daha devam ettim. warriora da anlattım durumu pmden. adam dozu iyice arttırdı warriorun gazıyla. sonucta bu kafada cok fazla insan var. bu insanlar işte bu oyunu bozan. adam ingilizce oyun oynuyor ama tek kelimesini bilmiyor. bir de başka insanlara saygısı yok. ben şu an bir yabancı clanındayım, kafam oldukca rahat. item alıp veriyoruz, emanetcilik yapıyoruz. turkler bir queste bile yardım etmiyor, etseler bile zorla ediyorlar. on dakika sonra sıkılıyorlar. yabancılar candır, daha fazla kacırmayın onları. __________________