Merhaba Arkadaşlar . Oncelikle Konuya Şoyle Başlamak İstiyorum . Duydukki Euko Adında Global Bi Server Acılcakmış Hemen Clan Ve Arkadaşlar Arasında Konusup karar Aldık Eukoya Başlamak İcin . Clientimizi Proxy'yi felan Herseyı Indırdık Uyelık Aldık . Hersey Hazır durumda Sadece Oyuna girmek Kaldı Tarihi bekliyoruz 4 Kasım Beta Acılış , 8 Kasım Offical Acılış Bunu Biliyoruz. Ama Onemli Detayları Forumda Goremedim . Şimdi O detaylara Gelelim. 1- Premium Nasıl Alınıcak ? Kredi Kartımı , Paypalmı , Paysafe Kartmı , Yoksa Online Bankacılık Yoluylamı Alıncak , Vede Eukoda Premium Satışı İlk gun Başlıyacakmı ? 2- Cash Fiyatları Nasıl Olucak Kesin Bilgi olursa İyi olur ? 3- Oyuna Turkler ve Amerikalıların Girmesi Yasak . Proxy Aracılıgıyla Giriş Serbest diolar Herhangi Bi Sorun Cıkmıcak Diolar Banlama Felan olmicak Ama Bunun Garantisi Varmı? Sonucta Para Verip Emek Sarfedicez İstemeyiz dimi 3-4 Ay Sonra Hesabımızın Kapatılmasını ? 4- Bildigimiz Gibi Artık Hepımız Bıktık İğrendik ; Koxp , Dupe , Tbl , Macro , HF Gibi İllegal Programlardan . Bunların Olmadığı Temiz Bir ortammı Olucak ? Yoksa Usko Gibi Dağda Tepede Gezen Adamlar Yada Elinde Shardla Ok Atan Adamlarmı Gorucez ? 5- Exp Premium Satışı Olucakmı ? Ve Kac Cash Olucak ? .. 6 - Dc Oyundan Kopma Lag ve Goruntu Lagı Gibi Sorunlar Yaşıcakmıyız ? Detaylar Bunlardı Kesin Bi bilgisi Olanlar Yardımcı Olurlarsa Sevinirim.. Bu Konuyu Acmamın Sebebi fazla bilgisi olmayan Arkadaşlar ve Uskodan Baya bi zamandır Uzak olan arkadaslara yardım etmek icin .. Lutfen gereksiz tartışma polemik Yapmıyalım . Şimdiden Teşşekur ederim Herkeze Başarılar dilerim Eukoda Raskah __________________