Serverin ve oyunun iyiliği icin lutfen 10 sn ayırınız.
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Serverin ve oyunun iyiliği icin lutfen 10 sn ayırınız.
-
02-10-2019, 18:34:15Merhabalar... Bu konu Tum serverlar'a acılacaktır. ALINTI YAPMIYORUM ! Konu acıldı İse bilgim yok TUM Bolumlere acıyorum. Konumuz hapis ile ilgili olucak ve lutfen hepinizden anlayış bekliyorum ozellikle CLAN SAHİPLERİNDEN. yapmayanlara BİLDİRELİM lutfen en azından bir rica edelim. Şu sıralar hatta oldukca artmakta olan GEREKSİZ yere hapis'e duşen kardeşlerimiz icin (maradonda , otururken , townda , gezerken) vs. Lutfen 32x32 Bir arkadaşımız bu konunun altına Hapis'e karşı oldugunu belirtecek bir sembol hazırlasın. Emin olunki bu tepki az cok işe yarayacaktır. Forumu takip ediyorum herkesin derdi HAPİS. Gereksiz yere giren onlarca kullanıcı varki ve şuan hala giripte 30 tl yatıran arkadaşlar var. YATIRMAYIN! Emeğinizin karşılığını isteyin biz burda kalkıp direniş yapalım falan demiyoruz sadece UYUMADIĞINIZI oyun icindede belirtin bunu gidip Knight online FACEBOOK sayfası vs bir yere yazarak elde EDEMEZSİNİZ. Bu sizin değil oyunun problemi suclusu , sucsuzu herkes hapiste bulunmaktadır şuan. butun kullanıcılar hapisten şikayet etmekte ve dertlerini forum'a ksc atmak ile oyun ici resim atmak ile denetim masasınındaki programları gostermekle uğraşıyor. Sizden RİCAM Lutfen 32x32 Sembol ebatı umarım doğrudur yorumların altında bir arkadaşın HAPİS ile ilgili bir clan sembolu hazırlamasıdır. iyi veya kotu yorumlara acığım benim derdim şuan forumlarda dert yanıp sinirlenip şu mubarek ramazan ayında kufur eden oyuncu arkadaşlarımızın azda olsa sinirini yatıştırmaktır. Allah kolaylık versin. LUTFEN CLAN SEMBOLUNUZE HAPİS İLE İLGİLİ SEMBOL KOYUN. KONUYU LUTFEN GUNCEL TUTALIM Kİ HERKES BİLGİLENSİN. Teşekkurler. __________________