ornek ticket
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ornek ticket
-
02-10-2019, 18:34:12Selam herkese.Butun serverlerde olduğu gibi benim karakterimde kelalaka bir şekilde hepse duştu.Laptopumu yeni aldım zaten ts ve ko dan başka program yok koxp vb programada gerek duymadım zaten 83 lvl im ve işten geldimi pk atmak tek zevkin.Kızkardeşime kısa ve oz bir ticket hazırlatıp yolladım ve ihtiyacı olabilecekler icin paylaşma gereksinimi duydum Başlık kısmına account bolumu secip why was my character imprisoned? (karakterim neden hapse atıldı) yazıyoruz. Sonrasında; my character was disconnected on the 4th of august 2013. I ralised that my character had been imprisoned when I logged in the game. I did not use any kind of illegal software. I will not give you any money. I will neither play game nor buy premium if you do not release my charater. Karakterim 4 ağustos 2013 tarihinde dc oldu.Tekrar oyuna girdiğimde hapisteydi.Herhangibir illegal program kullanmadım.Size para vermeyeceğim.Karakterimi hapisten cıkarmassanız oyunuda oynamıyorum,premiumda almıyorum. Umarım işinize yarar.Cıkarırlarsa oynarız,cıkarmazlarsada sonunda kendileri atros keser gm ler olarak __________________