Beyler Bunlakalı cok konu acıldı ama 1dahaacmak istedim knight 1 hastalık gibi yapıştımı kurtulman cok zor(aynı sigara )bundan kurtulmanın yolları var bu tabiyki başka oyunlara yonelmek deyil. Kutrulma yolları: 1)Başka Hoby"LERE Yonelmek. 2)Knight"ı Charınızı Satmak Vs 1 Aradaşınıza Vermek. 3)En Onemliside Knight"ı Arada Girip Oynarım Demeyin. 4)12456789 Kere Knight Bırakıp Başlamayın.Bırakıcasanız Direk Bırakın. 5)Hayatınızda Neler"den Vaz Gectiniz Knight İcin Bunları Duşunun. Onemsemedikleriniz:Onemsemedikleriniz Ola Biir Hayatınızda Bunu Her Zaman Solerim Oyuna Para Yatırılmaz.Yatırmayın Derim İtem Alıcam Edicem Şuna Muhakak Getire Bilirim O F9DeviL vs 0000000 vs Herales vs Dierleri Bunlar Hep 1 Yerlere Gelmelerinin Sebebi En Kotu Şey Olan Dupdur Cok Kişi Dup Yapıo Tamam ama Bide Size Zarar Veriolar. Ornek:13-14 Yaşındaki 1 Cocuk Harclık"larını Biritirip GB Alıyor O GB"ide İtem Alarak Değerlendirio Ve O İtem Dup Cıkıo o Cocuktaki Kayıp Sadece Para Olmaz Para Olsun Diye"de Ornek Vermedim Cocuk 1 Yerden Para Bulup Yeniden GB Almak İster Annesinden Babasından Para Calar !!!! Knight ı Bırakmak En İyisi.Knight Yuzunden Hayatınızdan Neler Gitti 1 Duşunun. Not:Bunu Rep Vesayre Bişi İcin Atmadım Ama İsteyen Atar.Bilgilendiğinizi Umarım Teşekkurler.. __________________