Arkadaşlar Size bu lanet oyunun bana neler yaptığını anlatıcam cok değil 5sene once bu oyuna başladım 15yaşındayım o zamanlar 10yaşındayım 5e gidiyorum o sene derslerim cok iyi ve mahallemize internet acılıyor keşki acılmasaydı diyorum cunku bu oyuna internet sahibi yuzunden başladım o zamanlar 1saat oynuyordum o kadar sarmıştıki 2-3saat oynamalara başlamıştım ve arttırarak devam ediyordum 5-10milyona cıktı hergun oynamalarım bilgisayarım yoktu o zaman ve bu lanet oyunu oynıcam diye internete gitmemek icin eve bilgisayar aldırdım . artık calışkan cocuk gitmiş sabahlara kadar knight oynayan bir cocuk vardı derslerim dibe vurmuş hadi dersi gectim dışarı cıkmıyordum aptala donmuştum bilgisayar başında hep oturuyodum 1sene sadece sokağa okula gitmek icin cıktığımı bilirim 6sınıfın sonlarına doğru 112 kilo olmuştum dersler cok kotu hicbişe anlamıyorum sadece knight a bağlıyım f9devilleri şunları bunlara resmen tapardım hep onlar kadar level yapmak isterdim 70lwl 80lwl gordummu benimde oyle carım olsun diye daha fena oynardım herneyse sonra okuldan kacmalara başladım 1ayda 15gun sabah okula diye internete gittiğimi bilirim daha sonra ben korkunc bir sona doğru gitmek uzereyken beni diyetciye goturduler 112 kiloydum ve tansiyonumu orctuklerinde 16-10 cıktı hemen hastaneye yatırdılar tahiller falan yaptılar ve tansiyon olduğum ortaya cıktı şuan 2tane hap iciyorum delix ve şekerim sınırda cıktı şekeri onlemek icin hap iciyorum işte knight yuzunden 112 kiloya cıktım ve tansiyon ve şekerim sınırdaydı şeker olmadım ama az kalsın şeker hastasıda oluyordum ve daha sonra psikoloğa gittim yaklaşık 1 sene psikolog larla gittim ama hala oynamaya devam ediyordum diyete girmiştim 1saat yuruyuşe gidiyodum ve oyunuma devam ediyordum ama bir gun duşundum ben buyuyunce ne yapıcam hep boyle oyunmu oynucam nasıl gecinicem ve o gunden sonra bu oyunu oynamamaya karar verdim 112 den 70e kadar duştum derslerle ilişkim olmayan ben şimdi derslerime calışıyorum ve lise 1 e gidiyorum benden size tavsiye bırakın şu oyunu bu oyun aptal yapıyor şimdi duşunuyorumda kendimi bu oyuna cok kaptırmışım ve cok aptalmışım eskiden bir ot gibi yaşadığımı gordum bırakamam demeyin ben bıraktım ama 2-3ay cok zor gecti zaman gecmiyor sanki eroin gibiydi devamlı oynamak istiyordum ama oynamıyordum bu oyunu bırakın benim yaşadıklarım sizinde başınıza gelebilir bu yazdıklarım kulağınıza kupe olsun şunuda soyliyim ben bu oyunu bıraktım kendimi kurtardım ama ya arkadaşlarım coğu okulu bıraktı hemde onlar 4-5saat oynuyordu ben sabahlıyordum onlar okulu bıraktı ve şimdi kafalarını vuruyorlar ben gec olmadan oyunu bıraktığım icin mutluyum cunku devam etseydim bende er gec okulu bırakıcaktım şuan derslerime asılıyorum ve hayatın knight olmadığını gordum sizlere tavsiye oynucaksanız 1saat oynayın daha fazla oynamayın knight karın doyurmaz knight kapanınca ne yapıcaksınız hicbir okul mevzunu olmayıp sokakda gezmektense şu oyunu bırakıp iyi bir okul bitirip geleceğinizde mutlu olun ben meslek lisesinde okuyorum ve inşallah 4seneyi bitirip bir meslek sahibi olucam kafanızı cok ağrıtmıyım .umarım kulağınıza kupe olur __________________