Koxp Nedir ? Koxp K2 Network firmasının ortak olduğu soylenen Knight online oyununda oyuncuya oyun ustu ozellikler kazandıran bir yama programıdır. Koxper Kimdir ? Koxper oyunda bir yerlere gelememiş geneli 6-15 yaş arası kucuklerin ( ben kucuklerin dedim siz bulun bişiler ) sırf egolarını tatmin etmek icin kullandıkları ara ara bu yaş grubuna 60 yaşa kadar olan insanlarında girdiği yaşı buyuk aklı kucuk insanlar topluluğudur. [Neden Koxp Kullanılır ? Koxp kullanımının başlıca sebebleri şunlardır ; a) Herkes kullanıyo bende kullanırım !.. b) La sokam ben bu oyunu anlamıyom ama koxp die bişi var z-r yaparak geziyorum adam kesiyorum. c) K2 koxpu kaldırmassa bende kullanırım. d) Sadece koxperları kesicem ( ara sıra intihar ettiği gorulmemiştir bunların ) e) Npt icin lazım kanka f) Hacklenmek istiyorum bakmayın mazeretim olsun dotumun acısını hafifletir. Yaşam Alanları Nerelerdir ? Koxperlar genelde Eslantın paramun bolgesinde konuşlanırlar sağlam itemli olanları ( en sağlamı +7 Shell set kullanır ) Ds bolgesinde yaşarlar. Koxperlar 80 veya 83 olmaya mutakip Cz bolgesinde sanki Counter Strike oynamak istiyor gibi cz de toplanır " Haydin madem koxperiz azcık kufur yiyelim , anamız rahat etsin" diyerek bowla doğru gunun belli zamanlarında goc ederler. Sonları Ne Olur ? Genelde sonları 3-5 item edindiklerinde hacklenmek olur veyahut bir gun girerler oyuna bakarlarki char girmez bir pencerede kısa bir mesaj yazılırdır. Hemen ventrilo kullananları vente girerler " ya kankalar sizde oyun varmı bende bole bi yazı cıkıyo ne yapmalıyım" derler sonra arkadaşları ban yemişsin deyince kankalar foruma konu acalım k2 yi protesto edelim birde koxperlara kufredelim derler ve forumdan da ban yiyip artık huzura ererler. __________________