Sevgili Arkadaşlarım,Kardeşlerim,Dostlarım...
4 yılı aşkın suredir bulunduğum Ronark serverinde ayrımsız herkes ile bire bir guzel diyologlarım paylaştığım guzel anlar oldu. Karşılıklı guzel ilişkiler ile herkese yardımcı olmaya yol gostermeye calıştım. KOPX vb konulardaki katılığımızla clanımızı ileri taşıyamamış olsakta Ronarktaki playerlerin bizi durust ve guvenilir olarak kabul etmesini sağlamayı başardık. Şukurler olsunki bugun herkesin tanıdığı ve guvendiği insanlardan biri olduğumu bana hissettiriyorsunuz. Ne yazıkki kopx vb. sebepler nedeni ile 2 - 2,5 ay kadar oyuna ara verdim. Uzun Zamandırda zaten NO PRE NO CASH NO GB protestosu ile insanlara ulaşmaya paralarını oyuna kaptırmalarını engellemeye calışmaktayım.Oyundan ayrı kaldığım bu sureler de ne yazıkki bazı kendini bilmez karaktersiz insanlar turemiş ve benim NİCKim i kullanarak milleti kandırmaya calışmışlar. Nickimin harflerini değiştirerek ltfaiyeci034, itfaiyeciO34, 1tfaiyeci034 itfa1yeciO34 vb.. şekillerde charlar acılmış. Bu k.a.r.a.k.t.e.r.s.i.z.ler bununlada kalmayarak bazı arkadaşlara sana mail atayım birşey olursa beni burdan bulabilirsi gibi yaklaşımlarla Keyloger gondermiş hatta 2 GB ver kardeşim 1 saate vereceğim şeklinde paralar istemiş. 2-3 arkadaşımızdan GB almışlar ben kendilerini mağdur etmemek icin verdikleri GB leri kendilerine odedim. Lakin bende normal bir oyuncuyum ve her para kaptıranı karşılayamam bu yuzden buradan bu acıklamayı yaparak sizleri uyarmak istiyorum. Bu ş.e.r.e.f.s.i.z.lere kanmayın, inanmayın hatta PM atarlarsa BASIN kufuru, UNUTMAYINIZ ben kimseden birşey istemeyeceğim gibi asla clansız, itemsiz dolaşmam, Mutlaka AKEKİSME Clanında olurum ve Asla org olmam HUMAN başladım ole bitireceğim Donekmiyim ben. Bu solediğim charlardan 6 sinin org, 4 unun da human olduğunu tespit ettik. Org olanlardan 1 i NPT char ve dragon simgesi var. (Toplan 10 ayrı char acılmış buda bir rekordur herhalde) ( Zaten bende dragon işareti olması bu ortamda imkansız) Sizlerden ricam ne pahasına olursa benim adıma sizden birisi birşey isterse kesinlikle vermeyiniz. Rahatsız ettiğim icin ozur diler saygılar sunarım. NO PRE NO CASH NO GB Protestoya devam.. (Taklitlerimizden kacınınız) İtfayeci034 (Orjins (: ) __________________
(UYARI) itfayeci034 nickimi kullanarak insanları kandırıyorlar...
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- (UYARI) itfayeci034 nickimi kullanarak insanları kandırıyorlar...