EDENADA HUMAN KRALı suckmybows HALKIN HAKKINI CALIYOR
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- EDENADA HUMAN KRALı suckmybows HALKIN HAKKINI CALIYOR
-
02-10-2019, 18:14:26EDENADA HUMAN KRALı suckmybows HALKIN HAKKINI CALIYOR ARKADAŞLAR uyanın; meowmix clanına blood don ederek ki buna benim dilim var mıyor en buyuk serefsizliği yapıyor item ve para dagıtarak halkın hakkı olan her turlu hakkı yabancı Clan olan ve DUPE KOSP kullanarak burlara gelen meomix clanına veriyor Ama kımse benım gibi oratya cıkarak bunu soyleyemıyor BEN HAKKIMI YEDİRMEM SEREFİ OLAN SERFLİ GİBİ DAVRANIR... Kral demek halkın kralıdır MEOMİX lerin değil Acuuratenin peşinden blood don luk yapıp halkınla ilgilenmeyen para isteyene yok ama gel 500k 1m vereyim diyen konusmaktan kacan Acıklama yapmayan ki en uzuldugum nokta ise olimpiyada tanıdıgım suckmybows mehmet kendini resmen blood don yaptı meomixe kendini YAZIK en onemli olan Oyun da olsa insanın En değerli zaamnın calarak emek verdiklerinizden calan ZAMANINIZI calan bu adama ne kadar daha dayanacağız CAFEDAYS nikimin adı edenada humanda Ve soruyorum herkeze neden kral arkasından bu kadar kufur ediliyor??? NEDEN cıkıp ortaya yardım ediyorum yardım ettiklerim bana kufur ediyor diyor kendisi bende yardım ediyorum herkeze ama benım arkamdan kımse kufur etmiyor neden??*? edenada manner da en kral adam benımde ondan kıme nasıl yardım ettiğim mannerımda yazıyor zaten... orglar ne durma geldi neden ordakı adam kral gibi kralda ondan hakkınızı ve zamnınızı calan bu adamdan HAKKIMIZI alalım DEstek bekliyorum sizlerden.. Saygılarımla..... __________________