full int mi yoksa full mpmi işte pratik bulunulmaz rehber!!!
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- full int mi yoksa full mpmi işte pratik bulunulmaz rehber!!!
-
02-10-2019, 18:13:49paper mage flame/ice olacaksan ki bu en cok tercih edilen tiptir tum puanları mpye basacaksın.. yani INT 70 gerisi MP... butun giysiler takılar HP basılmıs olacak.. neden mı cunku bole olmasa canın az armor az yani bi ayagın cukurda bu tip mageler czde ve sawasta iş yapar .. kolay olmessin ve de sunu da bilmeyenler vardır belki karsı ırkla sawasırken MP bonusunuz hic bi işe yaramaz !!!!! dikkatinizi cekerim 255(+0) MP ile 255(+150)MP aynı damage vurur...int vermediginiz icin resistanceınz yoktur.. ama donunuzu goblin yaparsanız bu size 150ye yakın (yani +8 giysi gibi) health ve resistance verir ... sanırım mananızı da artırıyo ama tam emin deilim... +8 wizard +8 ustluk/eldiven/helmet/ayakkabı goblin don en az +6 HP takılar(ne kadar yuksek o kadar iyi) işte ortaya hem harpy kesen hem adam kesen bi mage pet mage lightning yada glacier 1. skilin ise tercih edilmesi gereken mage tipidir... cunku glacierin yawaslatma ratiosu ve lightnigin zımbalama ratiosu INT arttıkca artar..tabi adam keserkenden bahsediyorum harpy keserken zaten kesin yawaslıyolar adam keserken int ne kadar fazla ise o kadar fazla sansınız vardır.... ama int bonusun etkisi var mı bilemiycem...onu bilen varsa solesin bende ogreneyim sunu da ekliyorum 160dan fazla verılmemelı yoksa yaratıklara hıc vuramazsınız ezıq derler size ayrıca INT basınca otomatık resistance kazanırsın.. 30 olması lazım benım eskiden oleydi... +5 elixir staff +8 crimson set(+7 ile de idare edilir ) hp basılı en az +6 hp takı seti ortaya adam kesmek icin manyak bi mage ,cok vurgundan deil işe yaradıgından ,ama bu magenin dezavantajı sudur ki lightning ci ise apos'a girmeli cunku harpyde flame tercih edilir... glacierci ise her harpy partisinde 1 dene bulunur bu yuzden flame cilere gore party bulma oranı azalmıs sayılabilir.. not: crimson set pahalıdır ama paper mage giysileri ucuzdur +7 olanları 2m civarı bulabilirsiniz... mananız az oldugundan cok sık pot icersiniz ama tamirat parası vermeyeceginizden bu bir sorun olmayacaktır.. complete armor set konusuna hic deginmedim cunku pahalı ... taviseyem lvl 60 olana kadar paper mage takılmaktır.. 60dan sonra koseyi donmussenız canınız ne isterse yapın ben olsam wood staff +9 alırdım ne ugrasacan renkli renkli elbiselerle felan __________________