Oncelikle hepinize slmlar.Ben bu oyunu 4 yıldır oynuyorum her ne kadar bir cok sacmalıkla karşılaşsamda yine aynı devam. Benim duşunduğum kendi kendinize karakterler yaratıp istediğiniz turde ve lvl de bir char a sahip olmaktı.Bunu biraz acıcak olursak oyun bir hikaye etrafında toplanabilir.Bir amac olur ve verilen gorevler.Dahası gorevlerden sonra kazandığımız exp ler ver yeni itemler ile surukleyici bir oyun olabilir.Oyunun iceriği ve oynanabilirliği bakımından Ko nun aynısı olabilir. Bazılarınız diyecektir yapay oyunda bir de Lazekaya karsı oynamanın ne zevki var.Ancak n game seceneği olursa daha da zevkli olabilir.Arkadaşlarınızda kafeye gidip caunter da birbirinizi vurucağınıza Ko da takımlar olusturarak kendi kurallarınızı kendiniz koyarak ve de isteğiniz lvl ve item e sahp olarak daha iyi vakit gecirebilirsiniz.Tabiki bundan KO nun pek bi kar sağalıyacağını sanmam.Ama bizim icin iyi olabilir.O kadar gunlerimizi gecelerimizi lvl kasmak icin harcamak yok.İtem basarken yanıcak korkusu yok.Belki +10 itemler kullanmak ve 80 lvl olmak oyunu biraz bozabilir.Ancak bunada belli bir sınırlama konulabilir. Diyelimki surekli 70-80 lvl charlardan bıktınız.Oyuda bir mod daha var.İstediğiniz lvl aralığı ayarlanabilir.Mesela 30-40 arası.Yada farklı olabilir diye duşunuyorsanız 1-30 arasıda değişik ve zevkli olabilir.Duşunsenize elinde +10 sword breakerlı rogue ustu +10 hp set li mageye karşı.Ancak lvl leri 30 .Bunlar kafe ortamında gayet guzel olur.Ayrıca herkes istediği item ve lvl i secebileceği icin iş sizin zafer yeteneklerinize ve zekanıza kalmış. Neyse cok konuştum. Yorumlarınızı bekliyorum. __________________