64 lvl exp bug, yuzlerce bug dan birisi.ben orada burada emeğimle exp kasayım aylar sonra 73 olayım ama diger eleman 1 gunde bu bugla 75 lvl olsun.bu nasıl iştir ?ben bu oyuna para veriyorum oynuyorum ve hizmet bekliyorum.bircok yeni hizmetler sunuyorsunuz fakat hicbirisi hedefine ulaşmıyor.bu oyunun icinde olan biri olarak bunu rahatlıkla soyleyebilirim.. quest bug oldu 1000lerce quest tekrar tekrar yapıldı ve K2 yonetimi sadece questi fixlemekle yetindi.peki o saate kadar yapılan haksız itemler,kazanılan haksız experince ler ne olacak? şimdi 64 lvl bug ı var.eger server acıldıgında bu bug sadece fixlenmiş olmakla kalırsa,yani bu bugdan yararlananlar BAN lanmayacaksa,ben de bircok kişi gibi bu oyunu bırakacagım.Oyun artık 0-6 yaş grubuna hitab eder oldu.İşler bu şekilde gittiği surece asıl muşterilerinizi kaybetmeye devam edeceksiniz ve nihayetinde bu oyun son bulacak.YAPILANLARA GOZ YUMDUKCA SİZ KAYBEDECEKSİNİZ.BUGLAR KAPATILMAKLA KALMAMALI YAPANLAR CEZALANDIRILMALI.Millet yaptıgı dupeyi letterde saklıyor ve silinmiyor.bunu ben mi soyluyecegim siz mi bulacaksınız? BUGUN WARLD OF WARCRAFT 'TA GECEDE 16.000 kişi banlanabiliyorsa K2 de bunu yapmalı 1000lerce koxperdan cok cuz-i bi kısmını banlayıp siteden hava atmakla olmuyor.Siz sert ve caydırıcı onlem almadıkca,yapılan bugları yapanları cezalandımadıkca ve bu kadar kolay bu kadar cok bug a bi onlem bulamadıkca daha cok muşteri kaybdersiniz ve sonunda da yok olursunuz. Unutmayın burada bu tur yazıları size yazanlar bu oyunun gercek playerleridir.Oyunun bu hale duşmesini en az isteyen kişilerdir.Sizin bunu anlamanız lazım burada bunu yazıyosak oyunun gercekten oynanmaz hal aldıgından dolayıdır. Umarım bi K2 yoneticisi okur ve gerekli mercii lere ulaşır ve dogru anlaşılır bu ve benzeri yazılar.. Ben bu yazıyı yolladım.Eminim sizinde şikayetleriniz ve duşuneleriniz vardır.Sizde yazın,yazın ki belki gorurler de oyunu duzgun bir hale sokarlar.İngilizcesi iyi oalnlar ingilizce foruma yazsınlar turkce forumdan daha cok onemsediklerinden şuphem yok Saygılar __________________