AYIP DENEN BİRŞEY VARSA O DA BU OLAYDIR !!!! 31 sayfalık ve bi ton user tarafından beğenilen okunan AH BİZ PRIESTLAR adlı konumu NEDEN SİLDİNİZ '!''' FORUMDA sayfa saysının 10 katı kadar sacma konu varken NEDEN BENİM KONUM siliiyo?!?!? Bİ kac gerizekalı user beğenmedi diye mi yoksa KAYIRMALAR VEYA KEEYFİ HAREKETLER var diye mi???? Konunun icindeki destekler ve beğenişler bu topictede var PMDE attım burdan da sesleniyorum VE KONUMU GERİ İSTİYORUM !!!BU konuyu veya beni cekemeyen yine biri daha var BU KONUDA ah biz priestlar gibi GİDECEK Mİ????NASILSA BİRİ BEĞENMEMİŞ YA HANİ ! O BAKIMDAN DİYORUM !!!! Gercek anlamda sinirliyim belki forum belki oyun muhabbeti AMA HAKSIZLIĞA DAYANAMIYORUM !!! umarım konuyu silen mod TAhMin ettiğim kişi değildir!!!!!!!!!!!!!!!!YOKSA bu olay ACIKCA NETCE kişisel gıcıklık ve keyfi hareket olur! SANA gelice liquid emin ol her mesajına cevap veririm ama topic kişisel kavga olmasın ben SADECE NEDEN SİLİNDİĞİNİ ve KONUMU GERİ GELMESİNİ İSTİYORUM!!! __________________