muro knight oynarsa
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- muro knight oynarsa
-
02-10-2019, 18:09:10ceto :Bşkanım işte human townun haritası muro : hayrola ceto C : başkanım np 2 turlu kasılır 1.si buffer olcan buff ver otur 2.si NT M : kes lan ! nie np yı bowlda değilde ntde kasıoz ceto taktik stratejik cozumlemenı yap bakalım C: Başkanım bowl human priest ler tarafından debuff malice yiyip kayıp verme ihtimalimiz war fakat bu humanların town cok zayıf burada kendılerini capraz meteorlara aldığımz taktirde ii np kascağımıza inanıyorum M :bende sana inanıyımmı ceto bilmiorum C : hayrola bşkanım clan bşkanı bnle ilgili bişemi dedi M : dedi ceto cetını anası maradonda doğurdu ezik gldi ezil gidicek. olum bşkan senle ilgili nie bişe desin sen asistmısn ? C : ole diosun oledir bşkanım M : npyı kasabilriz ceto priestleri ve asasları hazırla C : bşkanım bu ntden sonra kral ustten adımızı yazarmı ? M : hayrola ceto C : başkanım yıllar oldu anama pm atmayalı :S M : o zmn sole anan kral olsun ceto o eziklerin katılğı kucuk eslant ozentisi karuslarla oy versin OLUM NT YAPTI ! AKIBETINI MERAK EDIORUM OLUM SANA SESLENIORUM CETOOO 30 TAŞ BULDUM GLİOM CETO KURBAN OLAYIM CONFİRME BASMA DİLİLİLİLİLİLİ C : aynen bole yaprdı başkanım yemın edıorum cok duygulandım M : nalet olsun bnm icimdeki insan sevgisine senın icindeki ana sevgısıne.Dual MAGE cocuğu yuru git cık lan czden....... __________________