Haksız Yere Hapise Duşen Carlar
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Haksız Yere Hapise Duşen Carlar
-
02-10-2019, 18:05:22Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu acma amacım bilgilendirmektir. Farkındayım birazcık yazı uzun, ama okuyunca pişman olmayacağınıza eminim. 4 Ağustos 2013 tarihinde (ve onceki tarihlerde) bircok legal hile kullanmamış hesap hapise duştu. Peki geldik asıl soruya. Hapisten car cıkarmak neden zor ? 2 3 Ay once NTTGame adminleri, game masterları toplantı yaptı. Dediler bu oyunda k0xp denen illeti yıllardır kaldıramadık. Ne yapsak hem bizim yararımıza hemde oyuncuların yararına bir katkı olur ? Bir super zeka fırladı dedi, Sticki Cash karşılığı satalım, hemde 999 cash olsun. Sordular ona neden 799 değil de 999 ? Cunku cashler 400 ve katları olmak uzere satılır. 999 yaparsak adam 1200 almak zorunda kalacak, daha kÂrda olacağız dediler. Karar verdiler tamam uygulamaya koyalım. Hemen ordan başka bir sivri zeka dedi ki , saf stick 999 cash yaparsak kimse almaz, ne yapsak ? Kanat + Stick yapalım o zaman ? Super. Amma velakin hapisten cıktıktan sonra kanadı servera gore gb karşılığı satarlar, stick 100 cashe gelmiş olur . O zaman stickle alınan kanat trade edilmesin, pazara konulmasın?? Super fikir !! Ve hapisten car cıkarmak artık 30 Lira oldu. Arkadaşlar bu yazıyı okuyunca diyeceksiniz hayal dunyan cok genişmiş kardeş, sen okuluna git, sen dersini calış kafanı yorma falan filan yorum atıcaksınız. Ama burada anlatmaya calıştığım sorun geneli vurdu arkadaşlar. Forumda okuyorum, adam konu acmış +3 83 Full carım girdi, 30 lira verip cıkardım daha da cıkarmam diye. Senin orada 30 lira verip cıkarman bir kere hata. E o zaman kardeş itemlerim sv birleşimince cope gidecek milyarlar değerinde itemim var tabi senin umrunda değil dimi ??? Her şeyin bir sonu vardır. USKO nunda sonu gelecek. Belki de 5 6 yıl sonra usko hic haber vermeden kapanacak, şimdi sen o kadar item dizdin, milyarlarını yatırdın, (Sorun maddiyat olsa keşke, o gecen altından kıymetli vakitlerimiz...Ah ah yemin ediyorum icim yanıyor keşke usko illetine bulaşmasaydım diye) e ne yapacan? Dava mı acıcaksın ? Tamam acarsın davayı. Knight online karşına gelir sorar sana. o +9 +10 İtemleri nasıl elde ettin ? Nerden buldun ? o +3 takılar nasıl turedi anlat bakalım diyecek. Orada donup kalırsınız. Cozum karşı gelmekle de olmuyor. Uzun lafın kısası, hicbir şey icin gec değil arkadaşlar. Bu oyun kapitalizm duşuncesi uzerinde kurulu. GM ve adminler toplantı yapıyor belli zamanlarda, diyorlar oyunculardan daha nasıl para koparırız ? Bir de şu iş var. Ben nice insanlar gordum şu oyunda adam playerlik akıyor ama itemi yok. Nice itemliler var +9 +10 full set, adamın combo dan haberi yok vuruyor duz. Oyunu hala oynayanlara bir sorum var. Oyunu ne icin oynuyorsunuz ? Zevkine mi ? Tamam zevkine oynayanlara sorum var. Zevkine oynamak icin FT, Chaos, Juraid, BDW vs eventlere girilir. FT giriyoruz orda emek verenler volkaniğin novasına gidiyor. FT itemlilerin yeri anlayacağınız. Chaos giriyoruz k0xperlar sinirimizi bozuyor. BDW ve Juraid de de aynı şekilde k0xperlar başımızı ağrıtıyor. Hicbir şey icin gec değil arkadaşlar. Elinizi kalbinize koyun, ve kendinize sorun. ''Ben neden usko oynuyorum ?'' bu cevabı kendinizde bulun ve yorum olarak yazın rica ediyorum. He bir de son bir şey diyeceğim, rica ediyorum 30 lira verip hapisten cıkarmayın. Town atan adam hapise duşuyorsa haksız yere, haram olur onlara bu paralar. Ticket atalım diyoruz Premium cekmen gerekiyor. Premium cekiyoruz gunler sonra cevap bile atmıyorlar. Allah icin doğruyu soyleyin, uskoya para GOMUP item almak mı mutlu eder sizi ? Yoksa ihtiyac sahiplerine maddi manevi yardım yapmak mı mutlu eder ? Eğer uskoya para gomup item almak sizi mutlu ediyorsa durumunuz vahim. Okuduğunuz icin teşekkur ederim. __________________