upgrade taktiğim
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- upgrade taktiğim
-
02-10-2019, 18:01:09Tamamen alıntıdır ama ben bir iki kere bu yolu denedim ve oldu bu yazılanlarla ama ben zaten kendi şansımla yapabiliyordum belkide bendeki bir şanstır bilemem sizdende ricam birileri denesin olduğu taktirde bence onay yazsın unutmayın taktiği once dandik itemlerle deneyin %70 bile olsa denemekte bence fayda var ALINTIDIR: koşullar gercekleştiğinde her item upgrade olabilir. scrolları lars lars lars diye basarsan olmaz. kurallara uygun oynamalısın. bilmem dikkatinizi cektimi: neden magic anvilde 2 slot diilde 9 slot var(hatırladıım kadarıyla), neden magic anvilden yakılan yada gelişen itemler gorunuor. sadece sic informationda gorseniz olmazmı dierlerininde gormesi şartmı. siz bu soruların cevabının ne olduunu duşundunuzmu ? olay box sıralamasında bitiyor.. 123 456 789 adet kutu olduğunu biliyorsunuz. sadece nus u +ust sıralamasına gore hangi kutuya koyucanızı bilmeniz gerekmektedir. premium account sahibi olan uyelerin %15 daha fazla şansları vardır. Sadece normal upgrade Scroll ile yapılacak işlemler; 123 456 789 kutularımızın sırası ile nusları yerleştireceğiniz sıralama aşağıdaki gibidir. //+2 icin 1 numaralı kutuya //+3 icin 9 numaralı kutuya //+4 icin 2 numaralı kutuya //+5 icin 6 numaralı kutuya 12 saniye icerisinde bir kırmızı yanmasını bekleyin eğer cok doluysa anvilin etrafı. eğer boş ise; //+6 icin 3 numaralı kutuya 2 item yakın ve 12 saniye icerisinde bir kırmızı yanmasını bekleyin. //+7 icin bus ile 8 numaralı kutuya basıcaksınız! Blessed Elemantel Scroll ve Blessed dex,str,hp,mp gibi scrollar icin ise 5 numaralı kutuya koymalısınız. Koymadan once +6 ve +7 de iken koyucaksanız 2 item yakıp oyle koymalısınız. Upye başlarken item +1 olmak zorundadır. +1 uzeri alıp yaptığınız itemlar yanabilir. 1 nolu kutudan başlamayan itemlar %99 yanıyor. Yaparken pencereyi hic kapatmamalısınız! bu belirttiğimiz algoritmaya gore +8 in kutusu henuz bulunamadı. 18 tane wiz+7 yakılmasına rağmen. +8 denemeyin. şimdiden kolay gelsin. en başta buyuk itemlar yapmayın. en basiti wizard staff yapmayı deneyin. sonra neden olmadı diye smortmayın Dipnot: Gunde 2 taneden fazla +7 yapmaya calışmayın. 2. gunu bekleyin. Ne kadar cok upgrade o kadar az şans! UNUTMAYIN YAZI ALINTIDIR DENEDİM VE TUTTU BUNU BENCE BİRİLEİR DAHA DENESİN TUTARSA COK İYİ OLUR __________________