Hani biri cıktı gecenlerde "knightta yeni bir bug bu bugla gelen 6 milyar" diye topic acmıştı işte o adamın son marifetleri hakkında bilgi icin yazılmıştır. Kişinin mail adresini listeme ekledim konuşmaya başaldık lamer gibi takılıyorum birde senaryom vardı kendisine diyordumki 65 lik char var olm beraber kasarız cevrem var itemleri parayla satarız banada yolla şu meredi diye konuşmaya başladık amacım niyetini oğrenmek tabiki sonra bircok kişi biliyor anlatayım once msnde oda actı tabi sazanlar duşuyor her gelende ağbi banada diye yalaka muhabbetinde her neyse sonra bir mirc adresi verdi amacı şu aklı sıra listesindeki msn adreslerini hackleyecek ordanda milletin ircten sistemine girecek ordanda charları patlacak konuşmalar aynen şoyle gelişti adam dediki millete "bende bir program var yapma amacımız turkler ezilmesin diye c++ la hazırladık satte 1 m kasılıyo siz programı calıştırıyorsunuz bu program bir bot gerekli tuş kombinasyonlarını giriyorsunuz ondan sonra oyunu kapatıp bir saat sonra acıyorsunuz o kendi oynuyor bir saat sonra oyuna girince 1m kasanızda oluyor" diye sacmalamaya başladı ve şunu ekledi arkasından "bu program +55 uzerinde anlaşılmıyor duşuk lvlde anlaşılıyor calışıyoruz duşuk lvl kullansın diye uğraşıyoruz" diye devam etti millet program diye tutturuncada "acıklama readme dosyası hazırlıyoruz bitince rapide ile cekeceksiniz" gibi kelimeler sarfetti neyse işin sonucu icin beklemeye başladım dedim ya amac niyeti anlamak sonra "arkadaşalar ezik kalmayın bende her turlu item mevcut isteyen x servera x te inn de ekliyorum isteyene istediğini vereceğim ama bir saat sonra" diyerek ilave etti tabi birde bunlar şirket calışıyor biri (bu arkadaşı ben charı paper yapcam para lazım iki dakka girsem verimisin" diyerek nabız yoklama pozisyonuna girdiler bir kac dakika sonrada para isteyen şahıs "ağbi allah razı olsun complette verdin parad verdi birde pelerinli clana aldın" diye yazınca diğer sazanlar hemen "ağbi bana şu lazım benim lvl bu bana şu item lazım benim lvl bu ağbi bende gold bar var şu item var dupeliyelim" diyerek neleri varsa soylemeye başladılar adamda "tamam isteyene istediği şeyi karşılıksız vereceğiz artık gavurlar karşısında ezik kalmayacaksınız" diye gaz vermeye başaldı sure geciyordu 3 satin sonunda "programı rapide atıyoruz biraz sabır burdan linki vereceğim herkes cekecek" demeye başaldı sonrada (BURADA RESMEN YARILDIM) "Arkadaşlar bir suprizimiz daha var cok yakında tamamen usko gibi yepyeni bir turk server kurulacak tahmin edin kim kuracak tabiki biz burdan server ismini oylayalım adı ne olsun bana maille bildirin" diye sapıtma derecesinde yazılar yazmaya başaldı işi biraz iyi bilen bir arkadaş şu soruyu sordu " Orda dur bakalım yeni server zor iş iyi bir alt yapı iyi coder vee sistem gerekir sizde ne var" diyince sozde hackcimiz " 6 tane amd 3000 var 512 kb adsl var" diyince işi bilen arkadaş "yalan soyleme bak bu işler yaş işler server kurmak icin once şukadar para lazım bukadar unisy sistem bukada coder lazım şunlar gerekli bunlar şart" diye soyleyince sozde hacker "Beni anlamadınız ben yeni usko değil ares gibi beramus gibi server kuracağım" diyerek bir anda donuş yaptı ve "burda oalnlarda eğer girerse mailleriniz bende girdiğinizde mesaj atın sizi gm yapacağım artık bana guvenin 60 olacaksınız pelerin olcak size kaset yapacağım unlu olacaksınız vs. vs." diye sallamaya başladı bir ara sorular başladı "program kac mb" cevap "85mb" (rapide 85 mb????) bunu sordular kendisi "program iki parca 50 mb free oalrak kalan 36 parcada premium olarak olcak bu arada soyleyim bir makinaya bu program bir kere kuruluyor kurulduktan sonrada exe siliniyor cdye bile kayıt etseniz guvenlik icin başka bir makinaya kurulmuyor" gibi kelimeler devam etti velhasıl sonuc bir cok kişiye vereceklerini vaat edip oyunda trade attı ve ortada program felan tabiki yoktu yani aklı sıra milleti indirecek bir sazandı şimdi son icraatları bir maille başladı tabiki başka bir mail adresiyle eylemlerine devam ediyor şimdide acıkca millete diyorki [email protected] Okunma adedi : 74 Ekleyen :enesaktas2004 [Ozel Mesaj Gonder] -------------------------------------------------------------------------------- şifrevekullanıcı adını ver hızlı level ve lvl40 gecmesi gerek o işi ben hallederim http://pano.mynet.com/MyPanoMessage....readid=3222422 hepsi burada sakın kendisine kanmayın. __________________