Bugun olanlar!
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bugun olanlar!
-
02-10-2019, 17:57:05bugun bir cok olay yaşadık.Herkes konu acıp nedenini bilmediği icin ben sizee bir acıklama borclu olduğmu duşundum. Arkadaşlar bugun charların boyle olmasının nedeni ke nin guvenlik amaclı yaptığı bir calışma.Daha once Burdem arkadaşımızın da dediği gibi k2 network hackshielde "ben yeni guvenlik programıyla anlaştım, onu denetleyene kadar sen bi şurda duruver" demesi uzerine hakshield firmasının tepesi attı.Ve Databaseye saldırılar duzenlenmeye başlandı.Data basein saldırılar karşısında savunması azaldığı icin k2 network sanki oyuna reset atılmış ve charlar silinmiş gibi davrandı.Bunun nedeni ise DB e girenlerin sizi hacklememesi icin. Arkadaşlar bugun eğer hacklenmediyseniz K2 Networkun planı sayesinde hacklenmediniz. Dc sorununa gelince.Daha once de dediğim gibi Hackshieldin tepesi attı sizi dc etmeye başladı..Buna k2 nin yapabileceği tek şey hacshieldi kaldırmak olabilir.Fakat hs kalkarsa PB gelene kadar database ve sizin charlarınız "0" guvenlikte olur.Onun icin biraz sabredelim arkadaşlar... saygılar.... __________________