Merhaba arkadaslar biliyorum galiba fazlalık konu actım oncelikle konu kirliligi yarattısam ozur dilerim ama bilmeyen we premium almak isteyen ark lar icin bu bilgi şart !! Bu konuyu premium almak hakkında bilgi siteyen jajaja kardesimizden gordum we boyle bir konu acmaya karar werdim Gelelim Konumuza... premiumu almak bir kere mutlaka dolar uzerinden para ile satılmaktadır lutfen ark larımız foruma bedawa silver yok bedawa gold premium gibi sacma yazılar yazmasın sadece ko nun sitesinde 3 days free premium yazıo ona bastımızda bedawa premıum deil yeni char acma bolumune girmiş oluoruz Benim bildigim kadarıyla ko da premium en guvenılır olarak PayPay ile alınıor... ama normalde alsanız olur... Premium alcamıza karar werdik...Ama premium almak icin ilk once o lanet premium işkencesine katlanmalısınız.Diyelim bu işkencede bitti we artık oyundaız.. OYUN icerisinde ekranımızın sol ust kosesinde bazı harfler war(HP mizim bulundugu yerin orda) işte o harflerden p harfine basarak POWER UP STORE u acıoruz... Power Up Store a girdigimz zaman orda en ustte buy gold premuım buy silver we buy bronze premuım war.. Ordan maddi gucumuze gore olanı secıoruz daha sonra acılcak olan pencereden gereklı ayarları we duzenlemeleri de yaparak kıredi kartı numaramızı girioruz we TA taaaaa. premıumumuz hazır hemen p harfine gir harca knight cashleri... Hea unutmadan!!! bu premiumu aldımız anda dc ( disconnect) olabiliriz o bakımdan panie kapılamaın onemli not premium aldınız kartı iptal ettirirseniz oyundan BANlanırsınız !!! ewet arkadaslar bnm bildigim kadarıyla premium alımı bu sekılde bn her zman premıumu bu sekılde alıorum... lutfen bnm yazmadıgım unuttugum seler warsa eklemeyi unutmayınız!!! WEde lutfen bazı arkadaslarımız gelipde buraya :"konu kırlılıgı,bilmeyenmi war " gibi ifadelerle gelmesin bn bunu oyunu tam bilmeyen bilsede premıum hakkında bilgisi olmayan kardesler icin yaptım... Adminlerden konunun kitlenmemesini arz ederim. EGER yaptıklarım hosunuza giderse yorumlarınızı we terazıme tek bir tık atmanızı gonulden rica ediorum saglıcakla kalın... __________________