BU GOREWİ GRİKON ve PATHOS SERWERLARINDA BULABİLİRSİNİZ AMA HERKEZİN YARARLANA BİLMESİ İCİN BURDA DAHA FAYDALI OLABİLECEĞİNE İNANDIM... Anahtarlar,olduğu yerler ve isimleri ; 1-) 1 2-) 2 3-) 1 4-) 2 5-) 1 6-) 1 7-) 2 1.anahtar ;(DTS) veya Golem spotu tapınağın yanı [b]2.anahtar ;Giant Golemlerin dibinde(Eski Apos Spotunda)[/B 3.anahtar ;Flame apost ile Giant Golem slotu arasında 4.anahtar ;Doom Soldier yada Harpy slotunda 5.anahtar ;2.Brahman slotunu ile Cold apost arasında 6.anahtar ;Dts tarafından Troll Warriorlara girişte 7.anahtar ;Eski Lard Orcların orada.eslant gatenin arkasında hafif sağ tarafta ^^ Anahtarların Adları ; 1.anahtarcı ;Watchman of Suffering 2.anahtarcı ;Participant of Suffering(Dego) 3.anahtarcı ;Undertaker of Suffering(Papud) 4.anahtarcı ;Altarnative of Suffering(Mungıs) 5.anahtarcı ; Disciple of Suffering(Dorana) 6.anahtarcı ; Poer of Suffering(Jeriain) 7.anahtarcı ; One of Restless Suffering(Nev) Arkadaşlar bu anahtar ve anahtarcı adlarını ve yerlerini bizzat kendim buldum yani alıntı deildir.Kolay gelsin... __________________