Arkadaşlar malumunuz bir suredir ırk değişimi ile ilgili onceden oluşan bir bug yuzunden NTS PUS'tan kaldırılmıştı.. Ve ırk değişimi yapılamıyor hala biliyorsunuz.. http://www.frmtr.com/knight-online/3328217-duyuru-1814-patch-ile-ilgili-kesin-resmi-bilgi-gm-athenrye-tyraei-farkiyla.html linkinde actığım konuda Athenrye'nin 1814 patch yaması ile ilgili asıl oncelikli hedefin bazı k0xp fonksiyonlarının ( olu iken atak vs. ) kaldırılması olduğu ve bu sorunun halledildiği şeklindeki bilgisine ilave olarak PUS'ta yapılmakta olan bazı yeni eklenti-değişikliklerle ilgili calışıldığını ve yakın zamanda oyuna ekleneceği bilgisini size aktarmıştım.. Bu bilgiyle paralel olarak yine Athenrye'nin linkini aşağıda verdiğim duyurusunda konu ile ilgili resmi acıklaması şu şekilde.Daha anlaşılır olabilmesi icin alıntı kutucuğu icerisinde eklenmiştir ceviri ve orjinal metin : Alıntı:
Soru > Do you know if nation transfer scrolls will be added to PUS again? PUS'ta NT scrolların yeniden eklenip eklenmeyeceğini biliyor musunuz? Cevap > Athenrye > As for Nation Transfers...Irk değişimi konusuna gelince.. well, that's actually done..Hmm...Aslında o konu halihazırda halledildi.. We've done everything we could do on our side of things and now we're just waiting on MGAME to implement the new function.Biz bizimle ilgili olan kısmına yonelik elimizden geleni yaptık ve şu an sadece geriye MGAME'in bu yeni fonksiyonu oyuna eklemesini beklemek kaldı.. It's expected at some point within the next two weeks.Onumuzdeki iki hafta icerisinde bu konunun halledilmiş olacağını umuyoruz. Ceviri : TyraeI Konu linki :http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=234117&pid=1594865&mode=thread ed&show=&st=&#entry1594865
Irk değişimi icin beklemede olan oyuncular icin guzel bir haber olacağını umuyorum.. HER ZAMANKİ ONEMLİ NOT : Cevirinin alıntı olarak başka sitelerde veya frmtr KO kısmı dahilinde kısmen veya tamamiyle kullanılması noktasında alıntı olduğu ibaresini ve kaynağını belirtmeniz ozellikle rica edilir.Forum parazitlerinden usandık iyice.. Saygılar,TyraeI Alıntı:
LUTFEN BURAYA DİKKAT : Arkadaşlar benim bilgisayarımdan kaynaklanıyor da olabilir bilemiyorum fakat yukarıya verdiğim linke tıkladığımda konu yerine hata sayfası geliyor resmi siteden.. Ben size alıntı yapılan kısmın ekran goruntusunu ekliyorum olur da aklından beni tanımadığı icin sallıyor gibilerinden aklından gecirenler olur falan diye..Hani olur ya Zamanla inşallah onlarda tanıyıp doğruluğundan emin olmadığım bilgiyi paylaşmayacağımı goreceklerdir. Sorun yasamayanlar dogrudan oradan kontrol edebilirler... Saygılar.. Cozum : Arkadaşlar Mozilla firefox sorun cıkartıyor.Explorerda sorunsuz ulaşabiliyorsunuz linke..
>>>>> [B]vampire06ank 'a bu konuyu hatırlattığı icin teşekkurler
DUYURU > Nation Transfer sorunu hakkında resmi bilgi > GM Athenrye >TyraeI farkıyla..
Knight Online0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- DUYURU > Nation Transfer sorunu hakkında resmi bilgi > GM Athenrye >TyraeI farkıyla..