10 Dk icerisindeki 2. farklı konum bu.Forum kirliliği olabilir belki. Şimdiden Ozur diliyorum. Pek sevmem bu tarz muhabbetleri ama merak ettim Bu anket sonucunda oyunu ciddi anlamda etkiliyeceğini bilseniz (Kİ BU SOZ KONUSU BİLE DEĞİL) siz hangisini tercih ederdiniz A) Bitmek bilmeyen koxp B) Ara Sıra Cıkan Bug ve Dupeler KENDİ GORUŞUM : Ben bug ve dupeyi tercih ederdim. Cunku Bug ve Dupe yapan kişi sayısı cok az. Yapılsa bile bi şekilde belirleniyor ve hesapları kilitleniyor yada itemler siliniyor. Ancak koxplar ve koxperlar hic tukenmiyor. Sizlerinde goruşlerinizi gonulden yapmanızı istiyorum. 3. Bir şık yok. Sadece 2 şık uzerinde goruşlerinizi belirtirseniz makbule gecer... NOT: Sadece fikir alış verişidir. Farklı bir amac goz onunde bulundurulmamıştır. Konu dışı yorumlara kapalıdır. Ciddi kullanıcıların yorumlarını gormek istiyorum. Ayrıca sectiğiniz seceneginde acıklamasını yaparsanız iyi olur. Goruşleriniz hicbir şekilde K2'yi etkilemez. Yaptığınız yorumlar sadece yorum olarak kalıcaktır. Belki yabancı dili olan bir arkadaş farklı bişeyler yapabilir. Konu goruşlere ve duşuncelere acıktır... __________________