Uygulayanlar : Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen @[email protected]
kardeş o kadar item bastım hepsi yandı senin taktiği denedim ard arda butun itemleri bastım saol kardeş +repini verdim

Bir kac iyi yorum : Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen burakince1
Hayat 5 kelime vsvs anlatın super

Aslında taktik sayılmaz ama mantık yuruttum. İlk once şansımız ne kadar iyi belirlemek lazım.Bu yuzden kırmızı alıyoruz ve kırdırıyoruz eğer icinde iyi bir item cıkmışsa bu şansımızın yuksek olduğu anlamına gelir. Item upgrade olasılığımız yuksekse , anvil i acıyoruz ve itemi yerleştirdikten sonra upg. scroll u farklı kombinasyonlarda upgrade ediyoruz .Bu şansımızı arttırır. Şoyle anlatayım :Anvil acıkken scrollun ustune sağ yaptığımızda , direk yukarı sol ust koşeye gider.İtemlerin yanma olasılığı , aynı slotta kac kere upgrade basarken yanmış itemlerin olasılığına eşittir. Bu yuzden , client , yanma olasılığını arttırmak icin bunu yapar. Bu premium ve trina olup olmadığına da bağlıdır. Bronze premium item basma olasılığını %30 arttırır. Trinada arttırır. Şimdi asıl duşunce gucu denen kavrama gelelim. Yakmalık eşya alırken , bu itemlerin sadece yanmak icin olduğunu duşunursunuz.Bu yuzden . eşya yanabilir.Zaten adı bile yakmalalık olduğu icin normal.Kendi isminizin bile geleceğinizi değiştirdiği , hayat denen 5 harflik soyut kavramın ne demek olduğunu anlamak icin bile duşunursunuz.Bu yuzden bu yazdıklarımı , okuduğunuzdan sonra eğer bunların mantıklı ve bu taktiğin işe yarayacağını duşunurseniz , duşunce gucunuzle , upgrade şansınızı arttırmış olacaksınız. __________________