Bildiğiniz gibi ko nun ftp adresinde fastloading adlı bir zip dosyası var.Adından da anlaşılacağı gibi bunu uygulayınca loadinglerininz farkedilebilecek kadar hızlanıyor.BEn bu konuda fastloading yararından cok zararını anlatacam. Fastloading i ilk keşfettiğimde ve yuklediğimde cok sevinmis tim loading tam 5dk suruyodu(cidden).Sİmdi ise 1dk suruyodu.Gunler gectikce ko ya daha hızlı gırmeye basladım.Loadingler ucuyordu.Bir gun eve geldıgımde knight a bi girdim bide ne goreyım +8 ıtemler bembeyaz skiller bembeyaz fire buyulerı super novalar ne ıstersenız bembeyaz.Hatta bazı yerlerde bina bile yoktu bazıyerlerde havada beyaz kutucuklar vardı..Derken bole oynamaya devam ettım.Ara sıra gıdıgımde adamların sadece ısımlerı gzuktugu npc lerın olmadıgı npclerın oldugu anda bıle gorevcılerın kafalarının ustunde ? olmadıgı bıle olmustu.Ve knight a bı daha gırmeye clıstıgımda ekrana sistem ciddi tehlıke altında bı yazı gelıp pc reset attı kendine. Artık canıma tak etti ve bılgısayarın nalları dıkmesını ıstemıodum.ama sorun nerdeydı derken bı kac forum gezıp bu fast loading denen zımbırtının pc ye neler yaptıgını ogrendım fastloading ı kaldırdım hersey eskı halıne dondu. ARKADAŞLAR SIZ SIZ OLUN BU FASTLOADİNG DENEN MIKROBU YUKLEMEYIN. KARAKTERIM OK ATMIYODU YA SKILL E BASIYODUM OK GIDIODU AMA CANAVAR A BISE OLMUYODU. Bu loadingler RAM le ılgılı bısedır(yuklenme surelerı).ama bu program bunu hızlandırıyor bu mantıktan da yola cıkarak uyarıyorum sılın fastlodıng ı. Bİ KAC RESİM CEKTIM AMA DAHA YENIYIM FORUMDA NASIL EKLENECEĞINI BILMIYORUM EKLEMEYI BULURSAM SOZ EKLEYECEM. __________________