Krowaz İtem Ozellikleri ve Gerekli Materyaller.. [Detaylı Anlatım]
Knight Online0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Krowaz İtem Ozellikleri ve Gerekli Materyaller.. [Detaylı Anlatım]
-
02-10-2019, 17:24:20Merhabalar Krowaz İtemler hakkında yaptığım detaylı araştırmayı sizlerle paylaşmak istedim.. Oncelikle Krowaz itemler icin gerekli materyallerimize bi goz atalım ; Gelelim bu sansasyonel itemlerin ozelliklerine.. ; FULITOL(Flame) MOLOK(Ice) FAUN(Lighting) Undefeatable : Rakip belli bir surec icinde teleport(tp) edilemez.. Kaul (Trainer Kate): Rakibi Kaula(pet) cevirir.. Aztec Gold : Hp mp pot basılamaz.. (Dışardan yapılan heal minor vb. canı azaltır.) GAB Blessing : Magic silahlar etki etmez.. Adamant : Elemental silahlar etki etmez.. BAAL Undefeatable :Rakip teleport(tp) edilemez.. Bombastic Giant (Weak Dwarf): Rakibe Bezoar basar, atak ve defansı %5 azaltır Chaos : Rakibin skillerini kullanamasını sağlar.. Sweet Kiss : Rakibin buff'unu siler.. WIRINOM Undefeatable :Rakip teleport(tp) edilemez.. Bombastic Giant (Weak Dwarf): Rakibe Bezoar basar, atak ve defansı %5 azaltır.. Chaos : Rakibin skillerini kullanamasını sağlar.. Sweet Kiss : Rakibin buff'unu siler.. NEBIROS Undefeatable :Rakip teleport(tp) edilemez.. Bombastic Giant (Weak Dwarf): Rakibe Bezoar basar, atak ve defansı %5 azaltır Chaos : Rakibin skillerini kullanamasını sağlar.. Sweet Kiss : Rakibin buff'unu siler.. RAUM Undefeatable : Rakip tp edilemez.. Restricted Diet (Severe Diet): Rakip pot kullanamaz Bombastic Giant (Weak Dwarf) : Rakibe Bezoar basar, atak ve defansı %5 azaltır.. Lousy Pickpocket : Rakip silahını kullanamaz.. (Duşer) WINDFORCE Undefeatable : Rakip tp edilemez.. Restricted Diet (Severe Diet): Rakip pot kullanamaz.. Warm Downpour (Fire Rain) : Alan damage atar.. Bombastic Giant (Weak Dwarf): Rakibe Bezoar basar, atak ve defansı %5 azaltır.. Lousy Pickpocket : Rakip silahını kullanamaz.. (Duşer) LEONARD Undefeatable : Rakip Tp edilemez.. Bombastic Giant (Weak Dwarf): Rakibe Bezoar basar, atak ve defansı %5 azaltır.. Mean : Gorunmezlik aktifleşir ve rakip kor olur.. Tabiki bu itemlerin patladıktan sonraki ozellikleridir.. Ceşitli sitelerden topladığım bilgileri harmanlayıp sizlere sunmak istedim birileri faydalanırsa ne mutlu bana.. İyi Forumlar.. __________________