82 level bir car icin en mantıklı para kasma yontemi ?
Knight Online0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 82 level bir car icin en mantıklı para kasma yontemi ?
-
02-10-2019, 17:24:11selamın aleykum beyler , başlıktaki gibi sorum belli . uzun zamandır oynamıyorum +7 krowaz setim ve +7 fsli bir carım var takılarım yok . takılarımı dizmem lazım +7 dw yi de satıp 4 gb lik bir sermayem var . Şoyle duşunuyorum ve duşuncelerime yorum getirirseniz teşekkur ederim. 1-Gunde 3 Tane Gem var gemlerden ikisine girsek birini kazansak 2 tane gemimiz oluyor yani haftada 14 gem eder gidip gem mi kovalasak diyorum yani ama buyinginde artık cok ks var eskidende vardı ama herkes aynı fiyattan koyardı veya bu 14 gemi alıp satmak mı ? haftada 14 gem 1,5 gb eder. bunlada bir car dizilmesi imkansız gibi birşey. ama bu taktiği kovalayıp da 1,5 gb yi bir kenara atalım. 2-Cz deki boss taşını clanca kessek gunde 3 kere bossları kessek illa bi 2 gb lik item cıkar aynı kişiler kessek 200 / 8 : 40 m eder haftada : 2,8 gb 3 gb ye tamamlıyalım 3-Bifrost her gun bifrosttu kovalasak 2 saat takılsak item yapana kadar oradanda kişi başı gunde 50 m kasarız diye tahmin ediyorum buda bize haftada 3,5 gb para eder __________________