Arkadaşlar Her Zaman Dukkanıma Gazete Geliyordu .. Okumazdım Fazla .. Bugun Bi Bakım Dedim Dikkatımı Cekdi Paylasmak İstedim .. Not : ( Oyunu Bıraktım ) KnIght OnlIne oyununa dikkat! Dunya uzerinde 25 milyona yakın kullanıcısı olan "Knight Online" isimli bilgisayar oyunu, dolandırıcıların yeni gozdesi haline geldi. İnternet aracılığıyla oynanan bu oyunun ulkemizde de 100 binlerce bağımlısı var. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianameye gore; 5 yıl boyunca gunde yaklaşık 8 saat "Knight Online" isimli oyunu oynayan ve "Char" ismi verilen savaşcısını guclendiren Abdullah Yılmaz, savaşcısını internet ortamında satışa cıkardı. Yılmaz, oyunda elde ettiği oyun kahramanlarına ait "item" denilen silahları 2 bin 300 TL karşılığında arkadaşı Mehmet Ozen'in aracılığı ile Rıdvan Ceylan'a sattı. Abdullah Yılmaz, oyuna ait silahları interneten aktarmasına rağmen parasını alamadı. Savcılık, 2 zanlı hakkında "nitelikli dolandırıcılık" sucundan 2,5'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava actı. Kaynak : h ttp://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1175126&title=knight-online-oyununa-dikkat __________________