Ozet en aşağıda dilerseniz direk onu okuyun zamanınız varsa hepsini okuyun Arkadaşlar sanırım 2005 den falan beri oynuyorum fire drake den 1 ay once başlamıştım oyuna neyse Valla dun anladım bu oyunun artık bittiğini cok oyuncu kaybetti bu bunların coğu da efsaneydi hepiniz bilirsiniz oyuna ilk başladığımızda birbirimize anlatırdık gerek bu forum gerek arkadaşlar arasında f9devil 00000 Boooooo Odi falan filan neyse bu oyun aynı Osmanlı İmp gibi kurulma yukselme ..... şu an dağılma donemindeyiz bence bir cok şey yapılıyor ama bunlar kacınılmaz sonu onleyemeyecek gibi geliyor 2000 kişi banlandı diyor ama hala yanan kolluklu tren yapan clan banlanmadı . ADam bana diyorki ben 3 aydır boyle np kasıyorum Gm bana dokunamaz istediğin yere şikayet et bunlar boyle np kasıyor. Bdw - Ardream Base giriyorum tek tuk oyuncu var zaten c-west te sabah kimse olmuyor . Ozet : Bu oyuna o kadar laf ettik ama milyon tane ps3 oyunum var hic ben pt kurup pk attığım zevki alamadım onlardan Vent ten heal buff demenin zevki bambaşkaymış ama artık bende bırakıyorum . Forumdayım ama bu forumu bırakamam Dertleşmek istedim sadece yorum atmasanız bize olur __________________