Knight Online Np Sıfırlanması (Gundem)
Knight Online0 Mesaj
●91 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online Np Sıfırlanması (Gundem)
-
02-10-2019, 17:17:50Merhaba arkadaşlar knight online tum serverlar ve tum karakterler clanlar icin np sıfırlamasıyla karşı karşıyayız ve ben bu durum hakkında fikirlerimi dile getirmek istiyorum sizde konu altından fikirlerinizi yazarsanız sevinirim... FORUMDA YAZDIKLARI YAZIYI AYNEN KOPYALIYORUM National Point Reset Merhabalar, Başladığımız gunden bugune kadar olduğu gibi bugunden sonra da sizler icin atacağımız adımlarda once size sormak, sizden fikir almak istedik. National Points konusunda hemen her oyuncunun, bundan onceki boşluktan yararlanarak yapılan NPT sebebiyle şikayetci olduğunu gorduk. Oyunda aktif olarak yer alıp bu durumları Cheat Reports sekmesinden de takip etmeye başladığımızdan beri konudaki kararlılığımız değişmedi, değişmeyecek. Şimdi siz değerli oyuncularımıza danışmak istiyoruz. National Point'lerin sıfırlanmasının ardından gozetim altında, illegal kazanclara izin verilmeyen bir Knight Online'da sıfırdan başlayarak National Point kazanma yarışına girmeyi, bu yola tekrar cıkmayı istiyor musunuz? Burada elbette ki emeğiyle cok yuksek değerler kazanan oyuncularımızın da NP'leri gidecektir. Ancak ne var ki kullanılan programlar sayesinde kazanılan puanlarla legal kullanıcının baş etmesinin mumkun olmadığını da biliyoruz. Bu yuzden herkesin yorumunu almak, gerekiyorsa geliştirmek istedik. Yapılmalı mı yapılmamalı mı? Her turlu goruş ve onerinize acığız. Teşekkurler Şimdi.... Knight Online Kurulduğundan bu yana hic bir zaman koxp-npt sorununu cozememiştir,cozulmek istenmiştir.Aksini idda eden hayal dunyasında yaşıyordur.Bu gune kadar cok vaatlerde bulunuldu cok kişi umit etti koxp kalkacak npt bitecek vs diye.knight online forumlarında tutamayacakları sozler verildi gmler yeterince onlem alacaklar vs. hack shieldin gazabını hileciler tadacaktır vs. biz bu lafları cok duyduk.Fakat sonuc ortada.Siz burada şuan burda konuşurken dahi trenler krowazda kasıyorlar. Ben helios server'ında oynayan legal bir oyuncuyum.Clanımla bir cok kez krowaza girdik krowaz kesme umidiyle fakat orası sadece trenler icin inşa edilmiş bir yer.Krowaza vardığımızda yaratığı bizim kesmemize rağmen kutulara illegal programlarıyla vurarak bizden aldılar.Gm oyundayken bile IKmongo hileciler giremez korkar niyetiyle girmemize rağmen kutulara ks attılar.Adamların tonla charı var ki bu durumuda yaratan knight online'ın ta kendisidir jumpu getirerek hilecilere bulamayacakları fırsat sundu.Gm'e pm atmamıza rağmen oradaki bize ks atan trenler banlanmadı.Defalarca clanca ticket attık video yolladık.Teşekkur ederiz Belirttiğiniz karakterler incelenecektir cevabı dışında hic bir sonuc alamadık.Şuan girin heliosa direk pmsini veriyorum.Şuan oyunda ve krowazda kasıyorlar partyleriyle "Laira",FFFFFFF111111" Once bu adamları banlasınlar sonra gm'ler aktif olacak desinler.Hikaye Forumdada yazdım o orda konuşan mod cevap dahi veremedi.Alenen acık ve net bir şekilde pm verdim yerlerini soyledim.Ama hic bir şekilde banlanacaklarını sanmıyorum cunku knight online oyununun en yağlı muşterilerine donuştuler 1 partye premium + cash vs.... Neyse diyeceğim o ki arkadaşlar bu vaatlere kanmayın.Burada binlerce kişinin emeği soz konusu.Biz legal olarak kastık npmizi ıkına ıkına gecemizi gunduzumuze kata kata clanımızı buyuttuk.İllegal karakterlerse bunları bir gunde yaptılar.Npler sıfırlanır şuan dilenildiği vakit fakat trenler bu npyi 1 haftada tekrar kasarlar.Fakat legal olarak kasan arkadaş icin illegal adamların 1-2 gunde kastığı np 1 yıl 2 yılını alır ve bundan gene legaller zarar gorur... Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.Siz once bahsettiğim trenleri banlayın.Şuanda heliosda titanda destanda fffff tayfası laira ve tayfası hepsinin yeri yurdu belli.Yapında gorelim boyunuzun olcusunu.Sonra diyin gm'ler ilgilenecek.Arkadaş 36 kişiniin videolu kscli ticketiyle banlanmıyorsa bu trenler cevap gelmesine karşın tickete ilgilenilecek diye Şimdiden sonramı ilgilenilecek bıraksınlar bu ayakları hadi...Bunu duşunun arkadaşlar daha evvelde olduğundan farklı birşey olamaz olmaz....npler sıfırlanır trenler gene 2 gunde kasarlar olan legallere olur...Madem duzeltecekler once trenlerden başlasınlar Pm'ler "Laira",FFFFFFF111111","damitmalii" şuanda heliosda krowazdalar destan titan dada aynı zamanda ihtiyac bot ile kasıyorlar...Biz bu vaatlere tokuz.. Lutfen bu yazımı okuyan herkes oy kullansınlar.Cok kritik %49'a %50.Orjinal facebook sayfasındada konu mevcut. https://www.facebook.com/pages/Knigh...62397760484902 http://forum.knightonlineworld.com/f...#axzz2XmUm8VuZ Ek olarak şunlarıda soylemek istiyorum! Bunu yapmak yerine kimlerin npt olduğunu bir gunde anlayabilip hepsini sıfırlayıp veya cozebilirler.knight online server files ebenezer icindeki death_log , ebenezer loglara bakmaları yeterli.oyle zor birşey de değil npt analyzer ile otamatik tarama yapacaklar.kim npt kim değil cok bariz ortaya cıkar.knight online server files ebenezer bunu otomatik olarak loglarına kaydediyor kim kimi kesmiş kac kere kesmiş nerede kesmiş vs.Daha once kendi kurduğum pvp serverda ayda bir npt taraması yaptırıp nptlerin nplerini sıfırlıyordum.bunu şuanki pvp'ler dahi yapabilirken (bkz:knight online npt analyzer,sexyko,avciko,oldschollko turkko vs. hatta yeni acılan 1299 pvp serverlar dahi npt analyzer ile taratabiliyorken usko mu yapamıyor ?Ncs Vs diyecekler icin tarama sonucları accountid-servera gore cıkıyor.bunu pvpler yapabilirken usko yapamayıp bu kadar kişinin emeğinide birlikte goturuyor? __________________