Hesap herhangi bir ceza almamış olmakla birlikte satılırken tum istenilen bilgiler verilecektir. Gumuş cercevesi mevcut ve Gumuş 5 kumedir. 6 adet run sayfası var. Gerekli olan tum cevherler mevcut. ( Hız, Can Calma, Saldırı Gucu, Yetenek Gucu, 10 Sn. +1 Altın ) Hesabın sahip olduğu kostumlerin ufak bir kısmı 975 rp altı. Geri kalanı 975 RP / 1350 RP /1820 RP / 3250 RP şeklinde karmadır. Gerekli resimleri aşağıda mevcut. Toplamda 89 şampiyon ve 86 kostumu bulunmakta. Ruh Bekcisi Udyr, Kan Beyi Vladimir, Muhabir Janna, Zebani Nasus, Eternum Nocturne, Zombie Brand, İş Adamı Mundo, Altın Kanat Kayle, Brolaf, Savaş Makinesi Cho'Gath ı goz onunde tutmak istedim. Sebebi bu kostumlerin indirimi soz konusu dahi değil. Soz konusu olan kostumleri almak isterseniz 200 TL tutacaktır. Yani hesabı satın aldınız zaman 75 kostum + 6 run sayfası ve geri kalan tum emek ve totem gorunumleri bedavaya gelmiş olacak. Ayrıca icerisinde yine goz onunde bulundurmanızı istediğim Mudire Fiora, Balkabağı Fiddlestick, Kış Mucizesi Lulu, Koro Kızı Sona, Kartopu Savaşı Ziggs, Yeraltı Avcısı Twisted Fate mevcut. Bunlar belli donemlerde satışa sunulmuş kostumler ve diğerleri kadar değerli. Ayrıca 1350 RP değerindeki kostumlerde cabası. Gecmiş donemlerde elde edilen sembolleri de hesapta bulabilirsiniz. Fiyatta herhangi bir indirim olmamakla birlikte nakitim yok ama kredi kartım var diyecek arkadaşlar icin yardımcı olabilirim. 2 adet sıfır olması, guncel fatura ve garantisi olması şartıyla Logitech F710 ile takaslayabilirim. Harici olarak takas talep etmeyiniz lutfen. Son olarak Skype ya da Faceboook uzerinden goruşmek isteyen arkadaşlar icin de aşağıya gerekli bilgileri bırakacağım. Skype: Kei0666 Facebook: TheBlackHorse666 Dipnot: Caitlyn ve Muhafız Lux eklenmiştir. FİYAT SABİTTİR. SADECE 200 TL! __________________