Oyun Ticaret Ucuz TR LOL HESABI KACMAZ BU FIRSAT
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Ucuz TR LOL HESABI KACMAZ BU FIRSAT
-
02-10-2019, 16:07:05Oyunu bıraktıgım icin hesabımı satmak istiyor.Skinleri ve karakterler asagıda yazıldıgı gibidir.İcine +50.000 den fazla rp harcaması yapılmıstır.Kume bronzdur bu sene acılmıstır hesap.Ranked macları pek atılmamıstır.2 Run sayfası vardır.Standart run cizgisinden cıkılmamıştır.Ayırca yerıne zırh yerine yetenekle gormek isteyenler icin yetenek gucu muhru vardır 9x tane fazladan.Fiyatı 110tl olarak duşunuyorum.Pazarlık sunnettir.Biraz yardımcı olunur.Elden ya da banka hesap yoluyla guvenilir bir şekilde alışverişimiz yapılabilir.Hesabın tum bilgileri mevcuttur.SADECE CİDDİ ALICILAR LUTFEN SAYFADAN MSJ ATINIZ. Şampiyonlar: +Braum +Blitzcrank +Pantheon +Velkoz +Maokai +Ahri +Akali +Alistar +Amumu +Annie +Ashe +Garen +Graves +Jarvan IV +Jax +Jinx +Katarina +Kayle +Morgana +Nami +Nasus +Nunu +Olaf +Ryze +Tryndamere +Udyr +Veigar +Vi +Warwick +Zed +Brand +Darius +Fiora +Fizz +Lulu +Lux +Malphite +Master Yİ +Sion +Sivir +Soraka +Talon +Teemo +Zilean Skinler : +Ejderkatili Braum (975 RP) +İBlitzcrank (1820 RP) +Bata kute Blitzcrank (975 RP) +Ejderkatili Pantheon (1350 RP) +Savaş makinası Vel’koz (975 RP) +Lanetli Maokai (975 RP) (Ozel Kostum) +Panda Annie (975 RP) +Annie Harikalar Diyar’ında (520 RP) +Dehşet Şovalyesi Garen (975 RP) +Kiralık Katil Graves (520 RP) +Komando Jarvan IV (520 RP) +Kar Katili Katarina (975 RP) (Ozel Kostum) +Paralı Asker Katarina (520 RP) +Bıcakların Hanımı Morgana (975 RP) +Galaktik Nasus (520 RP) +Kocayak Nunu (satıstan kalkmıs kostum) +Noel Nunu (Satıstan kalkmıs kostum) +Brolaf (1820 RP) +Pentakill Olaf (975 RP) + Profesor Ryze (975 RP) +Viking Tryndamere (750 RP) +Baron Von Veigar (975 RP) +Grisakal Veigar (520 RP) +Neon Patlaması Vİ (975 RP) +Ateşdiş Warwick (975 RP) +Yabani Warwick (satıştan kalkmış kostum) +Kotu Kurt Warwick (520 RP) +Buz Alevi Brand (975 RP) +Lord Darius (520 RP) +Kraliyet Muhafızı Fiora (520 RP) +Buzdevi Malphite (1350 RP) +Yonca Yeşili Malphite (520 RP) +Lonia’li Master Yİ (975 RP) +Secilmiş Kişi Master Yİ (520 RP) +Oduncu Sion (975 RP) +Savaşcı Prenses Sivir (520 RP) +Haydut Sivir (520 RP) +Kutsal Soraka (975 RP) +Kızıl Elit Talon (750 RP) +Astronot Teemo (1820 RP) +Pofuduk teemo (975 RP) __________________