İyi gunler. Bir kamu kurumunda memurum. Acil olarak taşıt kredisine ihtiyacım oldu .İşlerin yoğunluğundan dolayı dışarı cıkamadığım icin kurumun kredi işlerini yapan bankacıyı arayıp nasıl bir yol izleyeceğimizi sordum. O da kuruma yakın olduğunu (o gun mobilmiş) ve gelip krediyi hemen haledeceğini soyledi. Merkezden basılı odeme emri ve kredi hayat sigortası yazan evrakları maille istedi fakat mail gelmeyince , uzerinde odeme planı ve kredi hayat sigortası yazan boş 8 adet evrağın sağ altına imza aldı. Bende ne olur ne olmaz diye 8 adet evrağın imzalı boş halinin fotoğrafını cektim. Daha sonra evrakları taratıp tarafıma teslim etti. Teslim edilen evrakları fotoğraf goruntuleriyle karşılatırınca 1 adet beyaza imzalı uzerinde odeme planı yazılan evrağın teslim edilen dosyada olmadığını gordum. Bankacıyı arayıp durumu sordum. 2 adet boş odeme planı yazan evrak aldığını, bazen odeme kısmı bir sayfaya sığmadığı icin 2. sini de aldığını muhtemelen birisi arttığı icin yırtıp attığını soyledi. Evrakın kaybolma ihtimali de var tabi. Whats up da da 2. evrağı aldığını muhtemeln yırttığını yazan kayıt duruyor. Evrak herhangi bir şekilde 3. kişilerin eline gecerse ben bu durumu nasıl ispatlayacağım_? Sonucta ben o irade ile vermedim o kağıdı ama kayboldu. Bu durumun cozuumu nedir sayın arkadaşlar?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- acığa imza durumu yardım