Arkadaşlar gecen cumartesi yani 09,11,2005 tarihinde izmitte bir mağazadan alışweriş yaptım.hesabı bankamatik kartımla odedim..ertesi gun bankamatikten para cekmek icin gittiğimde paramın eksik olduunu gordum.. hemen hesap bilgisi cıktısı aldığımda onceki gun yaptığım alışwerişin hesabımdan iki kere cekildiğini farkettim.derhal alışveriş yaptığım yere giderek durumu izah ettim.onlarda bana onceki gune ait kart ile yapılan alışwerişlerin listesini getirdiler ve listede benden cekilen paranın sadece bir defa alındığını gosterdiler.hatanın bankadan kaynaklandığına ikna olduktan sonra bankaya gittim.onlarada durumu izah ettiğimde onlarda bu sisteme yeni gectiklerini we hata olabileceğini soylediklerinde ben iyice cıldırdım.. bana dilekce yazmamı we durumu merkeze bildirmemi soylediler..Bu kadar uğraşacağıma size dawa acarım siz uğraşırsınız dedim bende..acaba bu durumla ilgili bir yasa warmı? haksız yere parama el koyuyolar yani şu anda..biz eğer odememizi bir gun geciktirsek ama hemen faizini koyuyolar..Yardımcı olabilecek birileri warmı acaba????