Oyun Ticaret Zubaba Asmo Glad(İtemli)
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Zubaba Asmo Glad(İtemli)
-
02-10-2019, 15:27:05Zubaba serverı asmo tarafında 5 yıldızlı subay glad satılıktır !!PVP!! +5 Run kabilesinin sırıklı silahı (silence godstone basılı) +10/15 Dainatum (mystic) polearm (altında Arkont Polearm Takılı) full r1 ap set (+ basılı slotları dolu) +1 dainatum mystic miğfer geri kalan takılar bm dainatum ethernal ve Hyperion mystic kanat !!PVE!! sinirli hyperion bacak zırhı (mystic) sinirli hyperion eldiven (mystic) ofkeli hyperion omuz zırhı (mystic) swb plaka cizme (mystic) swb plaka pantolon (mystic) !!MESLEK!! Yerden toplama 499 Havadan toplama 491 Simya craft 499 Blacksmith armour zırh craft 502 !!DİĞER EŞYALAR!! 1 adet 6 slotlu , 1 adet 32 slotlu bir adette eter ureten ve duşman alarmlı 18 slotlu pet. ayrıca 1 adet oto sc,yemek ve oto toplama işlevli pet vardır. 1 adet pagati ve suresiz motor şeklinde binek (mophad pitus) vardır.Villası var ss sorun yaşamazsınız 143 seranyum madalya 1m ap mevcuttur hergun bu rakam artmaktadır kasada manataşları sihirtaşları bircok craft malzemeleride mevcut ek olarak anuhart serverında (asmo tarafında) birkac parca ap itemli 65 lvl asassin mevcut. toplamda 17 GP basılı. Ciddi alıcılar pm atarak ulaşabilir. takas duşunmuyorum. __________________