Oyun Ticaret Plat Cerceveli& +120 kostum& 20ad. Run Sayfası. FULL+FULL (s2den beri acık hesap)
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Plat Cerceveli& +120 kostum& 20ad. Run Sayfası. FULL+FULL (s2den beri acık hesap)
-
02-10-2019, 15:19:00Merhabalar, İşimin yoğunluğundan dolayı oyuna fazla zaman ayıramıyorum. Sezon 2 den beri oynadıgım tek hesabımı satıyorum. Satış yuzyuze gercekleştirilecektir. Calışma ofisimde hesabı devrederim boylelikle guven sorunu olmaz. Satış istanbul icinde olacaktır YUZYUZE. 18 yaşından kucukler aramasın kesinlikle. hesapta plat cerceve vardır yaklaşık 10,000 LP var. Oyunu bilgisayarımdan sildiğim icin tam olarak hangi kostumler var hatırlamıyorum. Emin olduklarımı yazdım. ama burda belirttiğimden fazla olduguna eminim. 20 adet RUN SAYFASI VARDIR. SİMGELERİN BİRCOĞU MEVCUT. RUNE LERİN HEPSİ MEVCUT. Ciddi ilgilenen arkadaşlara resim atarım. 800 TL İstiyorum pazarlıksız fiyatıdır. Burdan ozel mesaj olarak telefonunuzu yazabilirsiniz. size geri donuş yapacagım mutlaka. NOT:takas vs konularla gelmeyiniz. __________________