Oyun Ticaret WARZ uyelik epinleri satıyorum
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret WARZ uyelik epinleri satıyorum
-
02-10-2019, 15:17:02merhaba arkadaşlar ben 5-6 ay kadar warz oynuyodum şimdi lola gectim indirimdeyken 4-5 adet epin aldım kullanmadım 39$ lıkların tanesini 25$ 19$lıklarınkini ise 15$ gibi bi fiyattan aldım şimdi lolda rp kodu karşılıgı bu epinleri vericek birini arıyorum epinler bilmeyen arkadaşlar uyeligi yukseltmek ve regular serverlere baglanabilmek icin bu kodlar lazım bu kodlar 19 39 59 $ bende 2 adet şuanki fiyatıyla 19$ olanından 3-4 adet de 39$ olandan var neden aldın derseniz bu internet uzerinden para kazanma sitelerini bilirsiniz paypalda 150$ gibi bi param birikmiştim warz indirim yaptı hack + bussuru epin aldım ban yersem diye şimdi bırakınca satıyorum almak isteyen arkadaşlar olursa mobil odemeyle 30tl ye yada 1780+840 rp ye 39$ lık olanı mobil odemeyle 20tl ye yada 1780 rp ye 19$lık olanı verebilirim yada oyun ici istediginz itemi rp koduna yada mobil odemeyle satabilirim tekliflerinizi bekliyorum epinlerin hicbiri kullanılmamıştır isteyen arkadaşlara elden verebilrim pcde şifreli bi dosyanın icinde saklanmıştır ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir __________________