Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim uzere kendi karakterim okul felan para ihtiyacım var satmak istiyorum...Mersin ici olursa iyi olur benim icinde sizin icinde,İstanbul ve Eskişehirde olabılır.hesap no yolu ilede olabılır,ciddi alıcılar mesaj atsın,her turlu bilgi verebilirim bi sorun olmaz yani,Kul hakkı yemeyiz,haram lokma gecmec bizim boğazımızdan,bugune kadar,bu yaşa kadar şerefle geldik...Şerefle,onurla gideriz. Ozelliklerini sayıyorum hemen ; +9 sayfa Runu vardır,bunlar; -Ap run sayfası -Ad run sayfası -Ap Jungle run sayfası -Ad Jungle run sayfası -Solo run sayfası -Hyb run sayfası -Support run sayfası -Tank run sayfası -Ve gangplak ve master yi gibi ozel horlar icin duzenlenmiş Crtik bir run sayfası bulunmaktadır. Runeslerin resmi ; Buda kanıt olarak şoyle bir resim daha gosterebilirim,daha iyi bilgiye sahip olmak amacından... Evet arkadaşlar runleri bu kadar gosterdim bir de mevcut şampiyonlardan bahsedeyim hemen: -Aatrox -Ahri -Alistar -Amumu -Anivia -Annie -Ashe -Akali -Blitizcrank -Brand -Caitlyn -Cossiperia -Cho'gath -Darius -Diana -Dr.Mundo -Draven -Elise -Evelyn -Ezreal -Fidlestick -Fiora -Fizz -Gangplank -Garen -Galio -Graves -Hecarim -Riven -Janna -Jax -Jayce -Kartush -Kayle -Kassadin -Kha'zix -Lee sin -Leona -Lissandra -Lucian -Lulu -Lux -Malphite -Maokai -Master Yi -Malzahar -Mordeikaiser -Morgana -Nami -Nasus -Naitilius -Nidalee -Nocturne -Nunu -Orianna -Pantheon -Poppy -Quinn -Rengar -Ryze -Scho -Singed -Sion -Sivir -Soraka -Syndra -Taric -Teemo -Tresh -Tristina -Tryndamere -Twisted fate -Twich -Udyr -Urgot -Varus -Veigar -Vi -Viktor -Volibear -Warwick -Zac -Zed -Ziggs -Zyra Herolar bunlar arkadaşlar bir foto vereyim hemen ; Evet arkadaşlar skinlere geciyorum şimdi ; -Altın Kanat Kayle(1375Rp) -Panda Annie(975 Rp) -Aynasız Caitlyn(975Rp) -Gladyator Draven(975Rp) -Pulsefire Ezreal(3250Rp) -Acı Şeker Fidlestick(1350Rp) -Kraliyet Muhafızı Fiora (750Rp) -Balıkcı Fizz(975Rp) -Ozel Harekat Gangplank(975Rp) -Mafya Graves(975Rp) -Olum Meleği Hecarim(975Rp) -Can duşmanı Jax(975Rp) -Ruh Behkcisi Udyr (3250Rp) -Pentakill Kartush(975Rp) -Meka Kha'zix(975Rp) -Muay Thai Lee sin(975Rp) -Kantaşi Lissandra(975Rp) -İnfazcı Lucian(975Rp) -Celik Kuvvet Lux(975Rp)-Muhafız Lux(Free) -Galaktik Nasus(Free) -Kelle Avcısı Nidale(975Rp) -Metal Zırhlı Pantheon(975Rp) -Anka Quinn(975Rp) -Kelle Avcısı Rengar(975Rp) -Ryze Amca(975Rp) -Haydut Sivir(Free) -Adalet Işığı Syndra(975Rp) -Super Teemo(975Rp) -Işık oku Varus(975Rp) -Şokbıcaklı Zed(975Rp) + Son olarak ise HAVUZ PARTİSİ PAKETİ MEVCUTTUR. -Havuz Partisi Leona -Havuz Partisi Graves -Havuz Partisi Lee sin -Havuz Partisi Renekton. Evet skinlerde bunlardır arkadaşlar... +bir ozellik olarak ; -DarkPassage sihirdar simgesi mevcut.. -Pulsefire Teması mevcut.. -Ruh Behcisi Udyr Teması Mevcut... -Sihirli değnek Totemi mevcut(lux totemi) -200 adet onurlu rakip almıştır.. Normal game :176 winn.. Ranged toplam game :676. Dereceli sırası : PLAT 4 + olarak ustunede 1 adet nick değiştirme kağıdı alıcak Rp bırakıcam arkadaşlar aldıgınız zaman istediğiniz ismi koyabılırsınız fiyat hakkında bir fikrim yok siz fiyat olarak bir şeyler soylersınız bana uyarsa bırakırım size,Zordayım...Ciddi alıcılar arasın buda telefon ; 536-978-00-81.. __________________