Oyun Ticaret Satılık hesap oas 142 yeni server 59 lwl 92 k sg
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Satılık hesap oas 142 yeni server 59 lwl 92 k sg
-
02-10-2019, 15:10:19[IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] SELAM ALEYKUM CUMLETEN HESABIMI SATIYORUM İŞLERDEN DOLAYI COK EMEK SARF ETTİĞİM BİR CHARDIR DEDİĞİM GİBİ KONU BAŞLIĞINDA OLDUĞU GİBİ SERVER OAS 142 AZİZ İMPARATOR KASKI YENİ SERVERDİR 59 LWL 92 K SG Sİ VARDIR SAĞ FULL EPİK SOL EPİKLEMEDİM 60 OLUR DİYE HENUZ GOREV BİNEKLERİ ALINMADI LAB BİNEĞİ BİRLİK BİNEĞİ HAYVAN RUHU İLEN ALINAN BİNEK DURUYOR ONLARDA ALININCA SG UCAR CHAR OZELİKLERİNE GELELİM Oyundaki nick: ExeLanS Hangi sunucu: OAS 142 AZİZ İMPARATOR KASKI Bulunduğu seviye: 59 Daha Once Banlanıp Banlanmadığı :HAYIR OYLE BİRŞEY SOZ KONUSU DEĞİL Kac TL Istediğiniz Veya Takas Icin Istedikleriniz : AKLIMDA 300 tl var ama tekliflere acığım Hesapda bulunan eşyalar vs.: FASHİONLAR KASK SİLAH 4 LWL KANAT 5 LWL GOĞUSLUK 5 LWL Oyunda bulunduğu sıralama: 5 Bulunduğu klan: ANATOLİA Klanın bulunduğu sıralama: 2 Daha once el değişikliği yapıldı mı? ( Alım/Satım): HAYIR NOT : CİDDİ ALICILAR CVB YAZSIN BOŞUNA UĞRAŞTIRMAYIN TEL : 05069982772 __________________