Oyun Ticaret World of tanks satılık hesap
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret World of tanks satılık hesap
-
02-10-2019, 15:09:39Evet arkadaşlar hesabım bu şekilde oğrenci olduğum icin maddi sıkıntıdan dolayı satmaya karar verdim. Hesapta t110e5 acıktır para olmadığı icin alamadım ve fransız t9 Lorraine tankı acıktır topunu felan acıp satmıştım nedenini hatırlamıyorum fakat para olmadığı icin onuda alamadım. Ayrıca hesapta 1100 civarı gold mevcuttur ve 2 level tier 5 premium tank ve satıştan kaldırılan e25 mevcuttur bu uc tankın tutarı toplam 100 lira civarıdır ve e25 oyundaki en sevdiğim tanklardandır hesabı alcak arkadaş deneyince anlıcaktır. Daha detaylı icerik icin aşağıdaki resimleride bir inceleyin arkadaşlar. İstanbul ici ve kocaeli ici satım yapabilirim. Son olarak eklemek isterim para kasamadığım icin e25 tankını almıştım fakat satmaya karar verdim cok fazla mac atmadım alan arkadaşlarda gorcektir premiumsuz ortalama hasarlı bir macta minimum 20 k alıyorum 40 k premiumsuz gordum. premium ile cok iyi para kasabilecek tanktır hayırlı olsun. Almayı duşunen arkadaşlar mesaj bıraksınlar. Kafamdaki fiyat 100 tl civarıdır arkadaşlar alan kişi icin hayırlı olmasını dilerim ve belirtmek isterim bugune kadar kimseye saygısızlık yapılmamıştır temiz bir hesaptır. Numaramı isteyen arkadaşlar ozelden mesaj atabilirler. __________________