Merhaba S3 un başında actım hesabı , westte yakın ozellikte bi hesaba takas olarak satış duşunuyorum , guzel bi teklif gelirse nakitede verebilirim. Teşekkurler. Forumdan mesajla ulaşabilirsiniz.
HESAPLA İLGİLİ RESİMLER
RUNLER
SKİN LİSTESİ Tilki Ateşi Ahri Kanlı ay Akali Altın Alistar Balo Kralicesi Annie Ametist Ashe Yolların Kralı Blitzcrank Legendary Buz Alevi Brand Şerif Caitlyn Savaş Makinesi Cho'Gath Legendary Cesur Yurek Darius Kara Valkryie Diana Ruh Soken Draven Olum Ciceği Elise Tangocu Evelynn Pulsefire Ezreal Ultimate TPA Ezreal Buzul Ezreal Parti Canavarı Fiddlesticks Kutup Avcısı Fizz Kapıbekcisi Galio Legendary Denizci Gangplank Limited Cevik Kuvvet Garen Haydut Gragas Riot Graves Maskeli İrelia BuzKralicesi Janna SavaşUstası JarvanIV Can Duşmanı Jax Jaximus Kazanova Jayce Geleneksel Karma Hiclik Oncesi Kassadin Paralı Asker Katarina Altın Kanat Kayle Legendary Kutup Savaşcısı Kennen Meka Kha'Zix Tarih Oncesi Kog'Maw Ejder Yumruk Lee Sin Muay Thai Lee Sin Valkyrie Leona Ejderha Terbiyecisi Lulu Muhafız Lux Celik Kuvvet Lux Obsidyen Malphite İonialı Master Yi Gizli Ajan Miss Fortune Kara Diken Morgana Japon Balığı Nami Galaktik Nasus AstroNautilus Kelle Avcısı Nidalee Hizmetci Nidalee Eternum Nocturne Yıkıcı Nunu Bıcak İşi Orianna Lolipoppy Limited Magma Rammus Limited Galaktik Renekton Arcade Sona Pentakill Sona Muse Sona Limited Adalet Işığı Syndra Derin Dehşet Thresh Roket Kız Tristana Geleneksel Trundle İblisKılıc Tryndamere Legendary Viking Tryndamere Silahşor Twisted Fate Tangocu Twisted Fate Ruh Bekcisi Udyr Ultimate Işık Okcusu Varus Gonul Avcısı Vayne Neon Patlaması Vi Kuzey Fırtınası Volibear Ateşdiş Warwick Savaş Ustası Xin Zhao Pentakill Yorick Ozel Silah Zac Şok Bıcaklı Zed Havuz Partisi Ziggs Alev Alev Zyra Savaş Beyi Shen Ryze Amca Kara Kristal Ryze Savaş Tavşanı Riven Kızıl Elit Riven Pofuduk Teemo Kara Suvari Sejuani Maskeli Shaco Sorfcu Singed Buz Ejderi Shyvana Kelle Avcısı Rengar Kızıl Elit Talon Orman Cocuğu Rumble Havuz Partisi Lee Sin Aynasız Caitlyn Ejder Kanat Corki
SİHİRDAR SİMGELERİ
Bilgi : Plat 1dir kasmaya devam ediyorum takasa kadar diamond olmuş olabilir.Ciddi arkadaşlar yazarsa sevinirim. Kocaelide oturuyorum. Edit : 11 Rune page - 96 skin oldu 500 kusur rp kaldı , 2k IP var şuan Eklenen Skinler Havuz partisi lee sin Aynasız Caitlyn Edit: skin eklendi Ejder kanat corki __________________