Merhaba arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi westteki hesabımı satıyorum 2 tane hesap kullanıyorum skin run sayfası gibi konularda sıkıştığım icin eu westte rp karşılığında satıyorum 1780 rp(33TL) forumun satış bolumunden westten rp alabilirsiniz Ozellikleri bu sezon tr den weste gectiğim icin silver 3 3 adet run sayfası 37 adet hero 7 adet skin(wildfire Zyra,Riot Graves,road warrıor Mf,haydut sivir gibi pahalı kostumler) hesapta butun sup heroları ve biraz mid solo jungle adc heroları mevcuttur yanlız 3.run sayfası yeni acıldığı icin boştur ilgilenen arkadaşlar ozel mesaj yada bu konun altından cevap ile iletişime gecebilirler isteyen arkadaşlara skypeden ekran paylaşımı ile gosterebilirim ayrıca hesabın ilk maili mevcuttur! Dip not:bunlar haricinde başka bir ozellik yoktur rica ediyorum ciddi alıcılar iletişime gecerse sevinirim! yok şu gun bu gun 1 ay sonra biraz daha indirim once hesabı maili ver sonra rp kodunu vereyim gibi konular ile hic gelmeyiniz! İŞ GEREĞİ HER HAFTA ŞEHİR ŞEHİR GEZDİĞİM İCİN DENK GELİRSE ELDEN OLABİLİR YADA BAZI ŞEHİRLERDE ARACI İLE OLABİLİR __________________