Herkese iyi forumlar. LoL TR'deki hesabımı satmaya karar verdim. Sebebi dovme yaptırıyorum. Modeli cıkardım. Acil paraya ihtiyacım var. Ciddi alıcılar bana ulaşsınlar. Ulaşım bilgilerini altta not olarak vereceğim. Bana ulaşabileceğiniz : Facebook adresim : https://www.facebook.com/hacker.systeam Telefon numaram : 0 544 676 7978 (Telefonla aramayın. Sadece mesaj atın ve Accound icin olduğunuda bildirin.) Onlarda olmadı burdan mesaj atın ozelden Cok fazla ranked girmedim o yuzden ligi cok yuksek değil. Bronze V ' de. Fiyatı ozelden konuşuruz. Hesaptaki acık herolar ve kostumlerin listesi : Aatrox Ahri - Tilki Ateşi Ahri Akali Alistar Amumu Anivia Annie Ashe- Freljor'lu Ashe Blitzcrank Brand Caitlyn - Şerif Caitlyn Cho'Gath Corki Darius Diana - Kara Valkry Diana Dr. Mundo Draven - Soul Reaver Daven Elise - Olum Ciceği Elise Evelynn Ezreal - Buzul Ezreal FiddLesticks Fiora - Kraliyet Muhafızı Fiora Fizz - Atlantisli Fizz Galio Gangplank Garen Graves - Silahşor Graves Hecarim Heimerdinger Janna Jarvan IV Jax Jayce Karthus Kassadin Katarina Kayle Kennen Kha'Zix - Mecha Kha'Zix Lee Sin - Muay Thai Lee Sin Lissandra Lucian - Silahşor Lucian Lulu Lux - Muhafız Lux Malphite - Buzdevi Malphite Malzahar Master Yi Miss Fortune Morgana Nasus Nautilus Nidalee - Kelle Avcısı Nidalee Nocturne Nunu Pantheon Poppy Quinn- Phoenix Quinn Rengar - Kelle Avcısı Rengar Riven Ryze Shaco Shen Singed Sion Sivir- Haydut Sivir Sona Soraka Syndra Talon Taric Teemo Tristana - Roket Kız Tristana Tryndamere - Viking Tryndamere Twisted Fate - Jack Of Hearts Twisted Fate Udyr - Kara Kuşak Udyr Varus - Blight Crystal Varus Vayne - Gonul Avcısı Vayne Veigar Vi Vladimir Volibear Warwick Wukong Xerath Xin Zhao Zac Zed - Şok Bıcaklı Zed Ziggs Zilean Ve 4 Full run sayfası vardır. __________________