Oyun Ticaret Yılların hesabı, el emeği goz nuru full LOL hesabımı satıyorum.
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret Yılların hesabı, el emeği goz nuru full LOL hesabımı satıyorum.
-
02-10-2019, 14:35:38merhaba arkadaşlar sezon 2 den beri oynadığım hesabı satıyorum. hesabım eu westtedir. platin borderı vardır. ve guncel olarak plattır. ozellikleri: 100 kusur hero (almadığım 10-15 hero vardır) 33 tane ekstradan sihirdar simgesi. (takımlar,gorevler cok eski simgeler vb.) 6 rune sayfası (her rol icin var.) 90 kusur skin (ucuz skinlerin coğu yok kendiniz alırsınız, coğu 1350lik acık) bazı satışta olmayan ve ozel skinlerden ornek: zombie brand dark candy fiddle pulsefire ezreal spirit guard udyr anivia,cho gath vb. 1850likler itfaiyeci tristina leopar nidalee tpa orianna yeraltı avcısı (halloween) tf nosferatu vladimir snowday ziggs championship thresh snowday singed şanlı morgana şanlı elise riot graves falan filan.. gecen levelciden ne kadar harcadığımı ortalama cıkarmaya calıştım 800-900 harcamışımdır hesaba yaklaşık. (isteyene ss atarım) ama tabi boyle bir fiyattan satmayı duşunmuyorum. fiyat konusunda anlaşırız ciddi alıcılar icin numaram 0530 822 00 95. istanbulda oturanlarla elden satış yapabilirim. __________________