Oyun Ticaret 70 gold pack basılı tek accont 7 char anuhart elyos 4 milyar kinah
Account - Lisans - Item Satışı0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Oyun Ticaret 70 gold pack basılı tek accont 7 char anuhart elyos 4 milyar kinah
-
02-10-2019, 14:34:29Arkadaşlar 70 gold pach basılı tam 7 tane char tek hesap icinde hepsi dizili oynamaya hazır charda en az 4 milyar değerinde kinah satılcak item vs mevcut charın itemleri dudak ucuklatıcak cinsden 3 yıllık emek hersey son nokta ilk 2 sini sıralıyorum hepsini yazmak hayli guc olcak ana charım ranger 4 star ap seti +15 full hypryon +15 altında ap sılahı ap takıları kanatları 900 tane cera medal 10 ceşit pet binek komple setin manastoneleri ancient mana stone crt 17 magical acusarsy 7 rangere basılcak en iyi manastoneler tanesi 20m bu manastonelerın ortlama ap takılarının 3 tanesi +2 diğerleri +1 para hersye var ama ben suan urasmıyorum bırakcam oyunu 2 char temp 4 star seti +15 +10 arası map sılahı ap kalkanı sowrd 700 tane cera medal arkadaşlar bu iş yazmayala olmıcak gibi en iyisimi ciddi alıcılar arasın goruşelim 0543 834 42 44 char anuhart elyos burak aktaş accontun icindeki hesaplar sorc cleric sm gunner ranger temp glad hepsi 65 ve hepsi pvp ye hazır rangerin 4 star takılasrı ve kafalıgı +3 lenmiştir... Accont heran değişkliklere uğruyor malum guncel __________________