arkadaslar bu oyuna cok emek verdım fakat askerlık yaklasıyor mecburen karakterımıde satmam gerekıyor bu oyuna cok para yatırdım ama tabıkı yatırdıgımın hepsınıı gerı ıstemıyorum ıstesem herkes cok ucuk fıyat derdı dedıgım gıbı toplam 100 champ var yanı 16 tane champ yok hepsıde 1350lik ve 3150lik suplar yada urgot falan yanı gereksızler - deıdgım gıbı 46tane skın var udyr ve ezın ultimateleri dahıl.2 tane guzel dızılmıs run ve ıyı ayarlanmıs kabılıyetler.gumus 3 liginde.ve normal oyunlarda 680 wın var NİCK:SUMORFU Champion=100 tane-- 16 tane olmayan(anivia.mundo.galio.heimerdınger.karma.moak ai.mordakasier.nautlius.rammus.skarner.sona.taric. trundle.urgot.yorıck ve zilean) LİG=GUMUS 3 WİN=NORMAL 680- RANKED 118 RUNE=AP 36 VE AD OLARAKTA 15 FİZİKSEL HASAR- 12 MAGIC RESIST - 13 ARMOR SKİNLER:PULSEFİRE EZRAL RUN GUARD UDYR MEKA KHA'ZIX ADELET ISIGI AATROX TİLKİATEŞİ AHRİ GUMUŞDİŞ AKALİ ZEBANİ ALİSTAR AMETİST ASHE YOLLARIN KRALI BLTİZ KUTUP SAVASCISI CAİTLYN LORD DARIUS DARK WALKREİ DİANA OLUM CİCEGI ELİSE GECEKUZGUNU FİORA ATLANTİSLİ FİZZ OZEL HAREKAT GANGPLANK MAFYA GRAVES CAN DUSMANI JAX METAL ZIRHLI JAYCE KUM FIRTINASI KATARINA GUNAHKAR LEBLANC MUAY THAİ LEE SİN SILAHSOR LUCIAN CELIK KUVET LUX SAMURAY MASTER Yİ YOL SAVASCISI MISS FORTUNE BLACKTHORN MORGANA KELLE AVICISI NIDALE VOİD NOCTURNE BROLAF ANKA QUINN BLOODFURY RENEKTON KELLE AVCISI RENGAR ROYAL SHACO SAVAS BEYI SHEN SAVAS CIGIRTKANI SION HAYDUT SIVIR SUPER TEEMO ROCKET GIRL TRİSTİNA FATİH TRYNDAMERE ARCLİGHT VARUS MAGMA XERATH SHOCKBLADE ZED ALEVALEV ZYRA EMIN OLABILIRSINIZKI HERKES TARAFINDAN IYI BILINEN BIRIDIR TR SERVERINDA SEVILEN BIRIYDIM KAVGA CIKARMAYAN TEK KISI OLDUGUM ICIN ISTANBUL ICI SATIS YAPILICAK VE FIYATI 300 TLDİR __________________